misiacova
Fanka BB :)
Ja póki można to cieszę się jeszcze spaniem na brzuchuDziewczyny ja już Was wcześniej o to pytałam, ale teraz im większa ciąża zapytam raz jeszcze. Leżycie na prawym boku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja póki można to cieszę się jeszcze spaniem na brzuchuDziewczyny ja już Was wcześniej o to pytałam, ale teraz im większa ciąża zapytam raz jeszcze. Leżycie na prawym boku?
Ja to samo, a jak sobie wyobrażę (po badaniach prenatalnych), że mam w brzuszku 7 cm dzidziutka to nie śpię na brzuchu jużJa póki można to cieszę się jeszcze spaniem na brzuchutak poza tym to jeszcze lewy albo prawy bok. Ostatnio to się generalnie turlam po tym łóżku i często nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji
![]()
Chyba tego nie da się zrobić na forum ale mogę się mylic.Jedynie mogę swój post edytować i np dawać koło nicku serduszko niebieskie albo różowe.Dziewczyny, może uda się zrobic ankietę odnośnie płci dzidziusia? Tak żeby ją przypiąć u góry i miec możliwość zaznaczyć?ciekawa jestem jak to statystycznie wygląda, czy więcej mamy dziewczynusi czy chłopców
![]()
Kochana.... Leżeniem się nie martw! Ja przeleżałam cały lipiec w łóżku praktycznie. Naprawdę. Szłam tylko do toalety.Cześć jakieś 4dni temu złapała mnie nagle z nikąd gorączka, przeszła po jednym dniu ale w łóżku spędziłam 3dni i nie miałam siły na nic, wczoraj już zaczelam wracać do żywych, nawet zabrałam się za kiszenie ogórków a dziś rano pojechałam na zakupy i załatwić parę spraw.. I znowu leżę bo źle się czuję nie dam rady siedzieć i chodzić... Wiem że każda z nas inaczej przechodzi ciążę ale zaczęłam się bać czy to że tak cały czas praktycznie leżę nie wpłynie źle na dziecko![]()