reklama
Mawinka
Aktywna w BB
Bardzo mi przykroNiestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.

Mawinka
Aktywna w BB
Szczerze to nie wiem nawet ile ma bo zapomniałam sie zapytac w tym amokuJak dużego masz krwiaka?Krwiaki się wchłaniają, trzeba po prostu bardziej się oszczędzać. Ja miałam wykrytego krwiaka w 8 tygodniu na wizycie, niestety w 9 tygodniu serduszko przestało bić. Z tym, że mój był duży, bo 3x3 cm no i mam predyspozycje do zakrzepów, dostałam Duphaston, który jeszcze pogorszył u mnie sytuację. Wcześniej o tym nie wiedziałam, dopiero po poronieniu zrobiłam badania na krzepliwość. Natomiast jeśli Ty nie masz z tym problemów, to wszystko powinno być dobrze
![]()

Mawinka
Aktywna w BB
Dziękuję bardzoGratuluję serduszkaodpoczywaj i nie przemęczaj się, by krwiak mógł się wchlonac, będzie dobrze
![]()

Mawinka
Aktywna w BB
U mnie też 8 + 3 dzisiajHej hej, też Was witamu mnie objawy prawie cały czas, z różnym nasileniem, ale nie odpuszczają (8+3). Buziaki
![]()

myk
Fanka BB :)
Hej hej, też Was witam
u mnie objawy prawie cały czas, z różnym nasileniem, ale nie odpuszczają (8+3). Buziaki

To idziemy na równoU mnie też 8 + 3 dzisiaj![]()

myk
Fanka BB :)
U mnie chyba już mózg ciążowy się włączyłU mnie też 8 + 3 dzisiaj![]()

mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
Hej hej witam 
reklama
Byłam dziś na USG. Wg OM poród 29 marca, dziś 6+6. Coś mnie jednak niepokoi... Pęcherzyk ciążowy 16.7mm co odpowiada temu wiekowi ciazy, ala zarodek ma tylko 2.4 mm czyli ok 6+0. Serduszko bije. Czy powinnam się martwić?