Magdalena TA
Aktywna w BB
czyli nie jestem dziwnaO matko... ja wczoraj tez dramat odstawiłam, bo maz wracal z pracy i poszedl z kolega na piwo, jak wrócił to mu wyzygalam, ze mnie nie kocha, nie dba o mnie, bo nie kupil mi zadnej czekolady...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyli nie jestem dziwnaO matko... ja wczoraj tez dramat odstawiłam, bo maz wracal z pracy i poszedl z kolega na piwo, jak wrócił to mu wyzygalam, ze mnie nie kocha, nie dba o mnie, bo nie kupil mi zadnej czekolady...![]()
Dam na pewnoOjej to czekamy do wieczora .daj znać koniecznie
Niee, razem jesteśmy. To tymczasowe. Wole sie swojemu nie przyznawać, ze to hormony.czyli nie jestem dziwna![]()
Niestety nie mieli bezpiecznego znieczulenia dla kobiet w ciąży a ząb złamał mi się przy koronieAle jak to zęba na żywca rwali ? O nieeee w życiu
O a ja wczoraj byłam na jakimś lakierowaniu szyjki zęba bo mi się odsłoniła i żyć nie dawała a w sumie jeść![]()
Tak ja od kiedy rozpoczęliśmy starania wyleczyłam wszystkie zęby ale złamanie było wypadkiem losowym i tutaj wpływu nie miałam a ze jestem za granica i tak cud że stomatolog super mówił po angielskuJa w pierwszej ciąży leczyłam wszystkie zęby. Dentysta powiedział, że próchnica czy kamień bardziej mogą zaszkodzić dziecku niż znieczulenie, bo to wszystko się roznosi po organizmie, dlatego też w zaleceniach dla ciężarnych jest zawsze wizyta u dentysty.
Myśle ze do końca wrześniaBiedna.. do kiedy planujesz pracowac?
Myśle ze do końca wrześniaakurat 1.10 wypada w piątek, mój gine przyjmuje w środy i piątki i miałabym 13t0d równiutko to akurat zrobiłby mi usg prenatalne i dał L4
Według kalendarzyka mi wypada 5 tydzień beta 100,6 z wczoraj i strasznie się stresuje czy dzisiaj lekarz coś zobaczy... Idę tak wcześnie bo potrzebuje kartki do pracy że nie mogę pracować w nocy. Dodam że od 3 dni pobolewa brzuch jak na okres czytalam że to normalne?