reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Czy możecie mi napisać co stosujecie aby zwiększyć szanse na zostanie mamą. Właśnie wyczytałam na ulotce od cynku, że jest on niezbędny do wytwarzania nasienia i komórek jajowych. Może ta informacja się komuś przyda, ja próbowałam brać ale mnie chyba brzuch po tym bolał.
Ja w ostatnim cyklu od 10 dnia co drugi dzień przytulałam się z mężem ale pod koniec dopadła mnie choroba i musiałam przerwać. Teraz wysłałam go po testy owulacyjne do apteki:-)

trzymam kciuki za reszte

witajcie dziewczynki ja wlasnie wróciłam od gin i...
tak jak myślałam dostałam Clostilbegyt 1 opakowanie na pobudzenie jajeczkowania.
Pani gin stwierdziła ze mam bardzo małą macicę .. ale to dziedziczne moja mama i siostra tak samo;-)zrobiła cytologię i.. mam przyjsc do niej za 2 miesiace wiec zapisałam sie na 27.05:tak:
Więc jak nie bede do tej pory w ciazy to stwierdziła ze trzeba zrobic badanka hormonalne i badania nasienia mezusia - ale watpie ze on sie zgodzi;-)to tyle..
aaa i kwas foliowy mam brać:tak:
Luniu stosuj sie do zaleceń lekarza a bedzie wszystko dobrze!! Odpoczywaj i nie stresuj się !!
Dorotko Kochana współczuję zastrzyków!! Dbaj o siebie:tak:
kinguś dobrze wiedziec.. zaaplikuje coś mojemu męzowi:tak:

Julitka ja będe wiedziała czy jest fasoleczka dopiero w połowie kwietnia bo mam długie cykle do 43 dni.A M już niebędzie.
Witam Cię Kowala.Też jestem na forum od niedawna.Życzę szybciutko fasoleczki.

reklama
Czesc wszystkim przyszlym i obecnym mamusiom :-)
mam na imie Natalia i jestem tu nowa moje starania zaczynam od nastepnego cyklu
zycze wam wszyskim powodzenia no i oczywiscie sobie ;-)

Do góry