Patii26
Fanka BB :)
A ja nie widzę żadnego zdjęciaBrawo Maja, ja też ostro trenuje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nie widzę żadnego zdjęciaBrawo Maja, ja też ostro trenuje![]()
Oj tam za szybka, po prostu po mamusi jest taka wygimnastykowana i śmiga szybciej do przoduHaha tak jest, racja Patii!
Z Waszym maleństwami przecież wszystko normalnie, to moja jest za szybka
Mama mi dziś mówiła, że ja miałam 9miesiecy jak zaczęłam chodzić... Więc powoli łączę wszystko w całość![]()
Ja tak samo mam. Ja ogólnie jestem bardzo wrażliwa i emocjonalna. Codziennie patrząc na nią jestem taka z niej dumna i dumna, że mam tak wspaniałą córeczkęMoja też jak palnie o łóżeczko czy podłogę to zaczynam szybko gadać, że przecież to ona walnęła w szczebelki a nie szczebelki w nią i krzywi się ale nie płacze
Vanes też tak mam... czasem jak mała się tak pięknie śmieje to ja nie mogę powstrzymać łez wzruszenia...
Co wieczór dziękuję za mojego widzialnego Anioła![]()
To jesteśmy w klubie zakochanych mamOj tam za szybka, po prostu po mamusi jest taka wygimnastykowana i śmiga szybciej do przoduchce dorównać mamie
O widzisz! No to już wiemy wszystkoprzygotuj się, bo zostały Ci 4 miesiące, a potem już będziesz latała za Majką wszędzie
Ja tak samo mam. Ja ogólnie jestem bardzo wrażliwa i emocjonalna. Codziennie patrząc na nią jestem taka z niej dumna i dumna, że mam tak wspaniałą córeczkęKocham ją nad życie i stała się dla mnie najważniejszą osobą na świecie od samego początku
Codziennie nie mogę się nacieszyć nią, napatrzeć na nią. Kocham jej uśmiech, jej śmiech, jej radość gdy mnie zobaczy
I też nie raz patrząc na nią łzy się pojawiają, nie raz płakałam ze szczęścia, że ją mam, i z tego, że już nigdy taka malutka nie będzie
I tak jak piszesz, codziennie dziękuję, że mam takiego Aniołka
Dosłownie Aniołka, bo jest tak grzecznym i pogodnym dzieckiem, dużo śpi, nie płacze, nie marudzi ( czasami jak to dziecko), że jestem za nią bardzo wdzięczna każdego dnia
![]()
mój dzisiaj dziwnie bo poszedł spać o 20 i spał do 7 a teraz spacer i znowu śpi zapowiada się ciekawieCzas się przyzwyczajać że era wielu drzemek jest już skończona![]()
Oj też tak często mam, choć to moje drugie dziecko. Nieraz jak mu coś opowiadam lub śpiewam i on tak słodko patrzy mi prosto w oczy to łezka poleci. Cieszmy się tymi chwilami bo mój 12 latek to już tylko kombinuje jak wkurzyć matkęmoże masz miękką podłogęno te dzieci nas wykończą ale z drugiej strony Kocham mojego słodziaka
dzisiaj go bujałam do snu przy kolysance okruszka i się poryczałam
sobie pomyślałam jaki zaszczyt mnie spotkał bycia jego mamą
![]()
U mnie to samo nie martw się chyba czasy inne. ja niestety pogrzebałam szanse na awans jak się starałam to dostałam propozycje na stanowisko menedżera ale odmówiłam i powiedziałam Szefowi że się staramy od długiego czasu i poprostu nie będę miał czasu dla ludzi chciałam być fair zrozumiał powiedział że wrócimy do tematu jak wrócę ale jakoś wątpię w toAha i w moim otoczeniu posiadanie dzieci jest dziwne, męczące, niemodne... koleżanki kariery robią, młodsze chcą się wyszaleć, mam 2 braci singli ( też koło 40), nawet nie myślą o związkach, podróże i znajomi to ich świat.
Może obracam się w takim środowisku po prostu![]()
Mój od dwóch dni też zaczął całe noce przesypiać i to w swoim łóżeczkumój dzisiaj dziwnie bo poszedł spać o 20 i spał do 7 a teraz spacer i znowu śpi zapowiada się ciekawie
i jak tylko robi się ciepłej to przestaje tyle jeść no nic zimowe dziecko![]()
Ale macie super bo przy takiej różnicy to jest jak miódOj też tak często mam, choć to moje drugie dziecko. Nieraz jak mu coś opowiadam lub śpiewam i on tak słodko patrzy mi prosto w oczy to łezka poleci. Cieszmy się tymi chwilami bo mój 12 latek to już tylko kombinuje jak wkurzyć matkę![]()