reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

mleczny ząb 😱 to się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stały 😂
ja to jak nic z 15 tys lekką ręką niemiałam jedynki i dwójki po wypadkU do tego kilka rewizji kablowych. jak na złość tylko 6,7,8 są zdrowe 😂
Omg 😱 Ja bym się chyba pochlastała jakbym miała tyle forsy wydać 😱 Ale wiadomo, zrobiłabym bo to najważniejsze zęby..

reklama
To nie powiem - bo ta opcja gdzie pije w spokoju kawę mi odpowiada, ale krew mnie zalewa jak na siłę ją sadzają. Tak samo mama dziś zatelefonowała do mnie z pytaniem dlaczego moja nie siedzi jeszcze bo my siedzieliśmy. Z tym że dzieci się wtedy na siłę sadzało.
o rany jak mam okres to nawet chętnie bym chciała dostać taki telefon🤬😂 ja niestety słowno muzycznie się parę razy wyprztykałam i już nie dzwonią z takimi radami😂

A moja za ciężką dupe ma😂i nie chce jej podnieść
Moja niby lekką dupkę ma ale też jej się nie chce podnieść:)
A co to za rezerwacje 😂też szukam w takim razie kandydata na zięcia 😂
Ale ma piękne oczy....cudo ❤️ ❤️ ❤️
No co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamy 😂 a tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat 😂
I mamusia kandydata lub kandydatki też już znana...więc to też duży plus:)
Ja właśnie w poniedziałek skończyłam leczenie i za 4msc kontrola 😃 chyba tylko w 1i2 nie mam wypełnień 😂
Zazdroszczę ....ja to muszę się zabrać za to bo wiem , że na pewno jedna dziura jest...a reszta?Pewnie trochę się znajdzie 😂 😂

Jezu jak ja nie lubię takiego wtrącania się i porównywania wrrr 😠
To moi tesciowie na szczęście pytają czy tak ją dobrze trzymają i jak mają ją trzymać, bo wiedzą, że chodzimy do fizjo i nie chcą jej nosić nie poprawnie 🙂
Zazdro ale masz extra teściów normalni ludzie a nie jaskiniowcy 😂
moji co prawda w ogóle nie dotykają ale to na moją prośbę i nakaz mycia rąk zawsze 😂więc też mam spokój

No co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamy 😂 a tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat 😂
Noo wiadomo, musimy wiedzieć z kim nasze córki się spotykają, nie widzę innej opcji 😂
Jezu, jak ja sobie myślę, że Nela bedzie miała te 20 lat i znajdzie sobie chłopaka i wyprowadzi się z domu to aż płakać mi się chcę na samą myśl 😭😅 Moje kochane dziecko 😭❤️ Ale wiem, że to teraz tak się myśli, bo jest malutka i teraz nie wyobrażam sobie pół dnia bez niej, a z czasem człowiek się będzie przyzwyczajał do tego wieku dziecka.

mleczny ząb 😱 to się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stały 😂
ja to jak nic z 15 tys lekką ręką niemiałam jedynki i dwójki po wypadkU do tego kilka rewizji kablowych. jak na złość tylko 6,7,8 są zdrowe 😂
Tak, mam w kości, i ogółem kilka zębów dodatkowych nadliczbowych które nie wyrosły (i dobrze bo bym była jak rekin). Mam za małą szczękę i np ,nie mam jednej dwójki, mam 1 i zaraz 3-kę i też musimy przerobić 3-ki na 2i3-kę licówkami.

Zazdro ale masz extra teściów normalni ludzie a nie jaskiniowcy 😂
moji co prawda w ogóle nie dotykają ale to na moją prośbę i nakaz mycia rąk zawsze 😂więc też mam spokój
Chyba mycie rąk przy dziecku jest mega oczywiste. Tutaj teściowie i moi rodzice się z tym pilnują i nigdy nie trzeba było o to ich upominać.

Noo wiadomo, musimy wiedzieć z kim nasze córki się spotykają, nie widzę innej opcji 😂
Jezu, jak ja sobie myślę, że Nela bedzie miała te 20 lat i znajdzie sobie chłopaka i wyprowadzi się z domu to aż płakać mi się chcę na samą myśl 😭😅 Moje kochane dziecko 😭❤️ Ale wiem, że to teraz tak się myśli, bo jest malutka i teraz nie wyobrażam sobie pół dnia bez niej, a z czasem człowiek się będzie przyzwyczajał do tego wieku dziecka.
Mi to przyszło naturalnie jak miałam 19 lat aby opuscic dom. I tak z przerwami już nie mieszkam u rodziców tyle lat. Ale jak mówię mężowi że Nastka przyprowadzi jakiegoś kawalera to bardzo jest tym zniesmaczony 😂 chyba że będzie innej orientacji to stwierdził że ma przyprowadzać same ładne koleżanki 🤦‍♀️

Omg 😱 Ja bym się chyba pochlastała jakbym miała tyle forsy wydać 😱 Ale wiadomo, zrobiłabym bo to najważniejsze zęby..
Na zęby to nawet jakbym musiała to bym zaciągnęła kredyt, bo dla mnie to wizytówka człowieka. I na punkcie zębów mam mega fioła. Muszę mieć je zrobione, bo nienawidzę sytuacji gdy z małej dziurki robi się dziura i bolą. Wolę tego unikać i regularnie stawiam się u dentysty, zresztą mam słabe uzębienie.

reklama
Moja niby lekką dupkę ma ale też jej się nie chce podnieść:)

Ale ma piękne oczy....cudo ❤️ ❤️ ❤️

I mamusia kandydata lub kandydatki też już znana...więc to też duży plus:)

Zazdroszczę ....ja to muszę się zabrać za to bo wiem , że na pewno jedna dziura jest...a reszta?Pewnie trochę się znajdzie 😂 😂
Ja byłam w szoku jak poszłam ostatnia z ułamanym zębem a tam się nagle okazało że 6 innych do plombowania.

Do góry