reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A tak poza tym to
POBUUUDKA LACHONY
021.gif

EWRYBADY, WSTAJEEEEMY
131.gif

NAPOJE ROZDAAAAJĄ - BIERZCIE I PIJCIE CO CHCECIE :
3d035.gif
14.gif
173.gif
858.gif
1252.gif

Dzień doberek Lachony.
23_9_10.gif

Grześ (a przez to i ja też) miał ciężką noc.:baffled: Teraz też jest jakis taki marudny. Czyżby znowu zęby mu szły?:confused:

Zemszczę się i nawiedzę Was za jakiś czas we śnie
demon.gif
buz_65.gif
O rety! Proszę, tylko nie mnie!:no:

Małagosiunia,zdróweczka życzę.A te 6 tygodni szybciutko zlecą.:tak: Dasz radę. Pomożemy Ci.;-):-D

A nic wielkiego bym nie zrobiła. Najpierw troszkę bym nim
obelix.gif
, później
tortura.gif
,
039.gif
,
10_9_205.gif
i na koniec
755.jpg
nic dodać nic ująć.:tak:

Inna powodzenia na uczelni.:-)

dzien dobry:-):-) Inna widzę nastrój grozy i masakry od rana :-D:-DMartuś super ze już nosem nie pociągasz:tak::tak:. Małagosiunia myślałam wczoraj o tobie. Myslałam , ze po tym przerzucaniu węgla padłaś;-):-D ^ tygodni to pikuś koffana. minie jak z bicza strzelił, a przy dzieciakach to nawet się nie obejrzysz a małż wróci:tak:;-):-).idę szamac i dawac szamanie:dry::dry:

Witam z rana
Co do reakcji na słowo zdzira to u mnie byłaby wojna na całego bo ja bardzo szanuję siebie i nikomu nie pozwolę się obrażać i wyzywać, mój M to nawet podnieść głosu na mnie nie może bo zaraz go chce wyganiać do mamusi, nieraz to mówi że przesadzam i żebym trochę wyluzowała, ale niestety taka moja natura, szacunek musi być:-):-):-)

reklama
Do góry