reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A co to za teksty??? Przeciez nieleczona nadżerka do raka może doprowadzić...Boszeeeeeee niektórzy lekarze powinni się leczyć..Na głowe!!!!!!!

Czekam teraz na wiecej kasy i ide prywatnie do innego gina :-/...
U nas jak nie jestes w ciazy to na wizyte czekac jakies 2 miesiace :-/... paranoja

:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: Innaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa walec potrzebny:-D:-D
Bodzinko ja nie chce zebys sie zmieniała bo lubie LCie własnie taka- ze swoim zdaniem i zasadami:tak::tak:. to tylko na pocieche napisałam:-):-)
Kochan wiem:-D:-DTylko mnie samej jest czasem ciężko z tymi moimi lękami....No i czuje się pocieszona bardzo...Wiecie z tych rozmów to mnie dół brzucha rozbolał:dry::dry:Psyche mam moc.....

Bodzia ja miałam nadzerke jak w iąży byłam a po ciazy sama zeszła jakos dziwnie...
Jeśli chodzi o kase to Marta poprostu jestes rewelacykjna jak za 800 zł umiesz zyc:-
) Podziwioam i chylę czoła.... A ja myślałam że mam źle... Juz nigdy tak nie pomyślę, o nie
Madżka moja tesciowa zabrała Michała na spacerek:-) Miłego spacerowania
Sewa do maja???? :szok: podziwiam jejku....

Ważyła 3780 g, poźniej spadła do niecałych 3600, a jak zaczęła przybierać to przestać nie może:laugh2:
oj to Twoja była dużo większa:tak: Amanda jak sie urodziła miała 3020g a później spadła do 2800g a jak miała 4 tygodnie to ważyła 3600:-D;-)
anula833 niezłe modlitwa he he :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no nieżle to i mężuś już ci płacze
9.gif
czemu mąż aluśki płacze:dry::dry::-D
Amandzie chyba wtóruje:baffled:.
ale namieszałam:-p....to nie mężuś płakał tylko Amanda bo nie chciał się nią zająć.... jak się obudziła tylko odłożył ją do łóżeczka i się bidulka rozpłakała...:-:)dry:
...i do mnie miał pretensje że siedzę na BB:wściekła/y::wściekła/y:
Nie jesteś sama.U mnie pobudka zawsze punkt 5!!!!
Już mam dość.
O dziewczyny co byście zrobiły jakby Wasz mąż nazwał Was "Zdzirą"??? Jestem ciekawa.:tak:
..zatłukła bym...albo walcem razjechała
..na szczęście ... mnie kocha i szanuje i nigdy żadne obraźliwe słowo na mój temat z jego ust nie wypłynęło.....

Tęskniłyście za mną kochane???
Nie było mnie pare dni ale musiałam z M pobyć trochę:-)
Ja dziś byłam odstawić męża na lotnisko:-( Juz poleciał, pisał że w Danii juz jest, tam mają przesiadkę do Norwegii:( Jak ja to wytrzymam....
Cały czas myśłałam że coś się wydarzy, że odwołają albo ze nie poleci, a tu się okazało że jednak poleciał.... aż mi się beczeć chce... 6 tygodni to kupa czesu, a dzieciaki jakieś takie marudne są, Michał to chyba czół że tata jedzie bo cały czas na nim wisiał i tulił się do niego:biggrin2: Nawet się nie pożegnał z synem bo spał. Ciekawe jaka będzie reakcja Michała na Krzyśka jak wróci, w końcu 6 tygodni to trochę jest....
Nie nadraobiam bo nie jestem w stanie kochane, wybaczcie:-)
Ja chora jestem angina się przypałętała, Michałowi przeszła choroba także spoko, lekarz był u nas i Wojtka zbadał tez zdrowy:-) Tylko mnie coś polamało... Chyba z rozpaczy i tęskonoty za mężem....
Miłego dnia życzę kochane i trzymajcie za mnie kciuki bo chyba oszaleję...
Małagosiunia21 trzymaj się dzielnieioby Ci jak najszybciej te 6 tygodni zleciało...:tak::tak::tak:
I pewie miała rację,bo chyba porządnego kopa od życia nie dostałaś.Nie mi to oceniać.Moja mama zmarła jak miałam 11 lat a ojciec zapił się jak miałam 17 i sama sobie musiałam radzić,ugotować,zapłacić rachunki,szkołę skończyć.I do nikogo nie mam pretesji,że taki los mnie spotkał.
Marta ...los Cię nie oszczędzał ale dobrze że dałaś sobie z tym radę i się nie załamałaś:tak:
....dzielna z Ciebie Kobitka:tak::-(.:-)

bryy.gif
Doczytałam.
kawka.gif
Adrianek w przedszkolu, Madzia pozastrzykowana i sobie śpiocha
spioch.gif
To mam chwilkę tylko dla was
yahoo.gif

A tak poza tym to
POBUUUDKA LACHONY
021.gif

EWRYBADY, WSTAJEEEEMY
131.gif

NAPOJE ROZDAAAAJĄ - BIERZCIE I PIJCIE CO CHCECIE :
3d035.gif
14.gif
173.gif
858.gif
1252.gif
wstałam dziś o 7 tylko sporo spraw z rańca. Ja się zdecyduję na to niebieskie. Fajnie wygląda. A tak poza tym: było mnie w nocy straszyc
scared.gif

Idę zbierać cytaty.....:laugh2::-p
ja już pozbierałam
jester.gif

Martuś, Ty dzielna kobieta jesteś. Cieszę się że mogłam Cię poznać. Naprawdę:tak::tak::tak::happy:
też się bardzo cieszę że cię znam Martuś
flowers1.gif

:tak:Doczytałam 27 stron.Teraz będzie MEGAPOST:-D

Bodzi padł net:dry:

NETA NIE MIAŁAM
Ale wieczorek też miałam barrrrrdzo przyemny;-)Męzuś się mną dobrze zajął:-p:-p
wiedziałam że miałaś miły wieczór
arms.gif

Wypalaną.Ufałam lekarzowi, który mi to robił i jak poradził tak zrobiłam.Uff miałam na papierku,że cyo mam zrobic po 3 miechach ale same wiecie....Zresztą miałam zły wynik po nadżerce i przez stan zaplny więc może.....A lekrz mi powiedział,że do pół roku,żebym zrobiła...Cholera jasna ten mój zmysł czarnowidztwa:-(
będzie dobrze słoneczko. Ja jeszcze na cytologi nie byłam, bo mnie lekarz chce widziec dopiero po drugiej@ A że u mnie pierwsza dopiero była to mus poczekac miesiąc
tounge-in-cheek.gif

u nas lepsze jaja. przyszło roczne rozliczenie za cały blok i wyszło ze ktoś kradnie wode no to podzielili ta ukradziona sumke na wszystkich według zuzycia i mam zapłacić 400 zł za to ze jakiś hoooojek magnes na wodomierz sobie załozył a ja uczciwie płacę i jeszcze mam za niego dokładać:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie no tu nawet walec za słaby
rocketwhore.gif
chamstwo i tyle
irked.gif

Marcie neta odcieli!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-(Włąsnie dzwoniła:-:)-:)-(
Martusiaaaaaaaaa
17.gif

reklama
Do góry