Marcie neta odcieli!!!!!!!!!!!!:--
-
-(Włąsnie dzwoniła:-
-
-(

Bodzinko ja nie chce zebys sie zmieniała bo lubie LCie własnie taka- ze swoim zdaniem i zasadami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcie neta odcieli!!!!!!!!!!!!:--
-
-
-(
A co to za teksty??? Przeciez nieleczona nadżerka do raka może doprowadzić...Boszeeeeeee niektórzy lekarze powinni się leczyć..Na głowe!!!!!!!
na nogi bo na głowe za późnoBoszeeeeeee niektórzy lekarze powinni się leczyć..Na głowe!!!!!!!
Kochan wiemInnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa walec potrzebny
Bodzinko ja nie chce zebys sie zmieniała bo lubie LCie własnie taka- ze swoim zdaniem i zasadami. to tylko na pocieche napisałam:-):-)
oj to Twoja była dużo większaWażyła 3780 g, poźniej spadła do niecałych 3600, a jak zaczęła przybierać to przestać nie może![]()
no nieżle to i mężuś już ci płacze![]()
czemu mąż aluśki płacze![]()
ale namieszałamAmandzie chyba wtóruje.
..zatłukła bym...albo walcem razjechałaNie jesteś sama.U mnie pobudka zawsze punkt 5!!!!
Już mam dość.
O dziewczyny co byście zrobiły jakby Wasz mąż nazwał Was "Zdzirą"??? Jestem ciekawa.![]()
Małagosiunia21 trzymaj się dzielnieioby Ci jak najszybciej te 6 tygodni zleciało...Tęskniłyście za mną kochane???
Nie było mnie pare dni ale musiałam z M pobyć trochę:-)
Ja dziś byłam odstawić męża na lotnisko:-( Juz poleciał, pisał że w Danii juz jest, tam mają przesiadkę do NorwegiiJak ja to wytrzymam....
Cały czas myśłałam że coś się wydarzy, że odwołają albo ze nie poleci, a tu się okazało że jednak poleciał.... aż mi się beczeć chce... 6 tygodni to kupa czesu, a dzieciaki jakieś takie marudne są, Michał to chyba czół że tata jedzie bo cały czas na nim wisiał i tulił się do niegoNawet się nie pożegnał z synem bo spał. Ciekawe jaka będzie reakcja Michała na Krzyśka jak wróci, w końcu 6 tygodni to trochę jest....
Nie nadraobiam bo nie jestem w stanie kochane, wybaczcie:-)
Ja chora jestem angina się przypałętała, Michałowi przeszła choroba także spoko, lekarz był u nas i Wojtka zbadał tez zdrowy:-) Tylko mnie coś polamało... Chyba z rozpaczy i tęskonoty za mężem....
Miłego dnia życzę kochane i trzymajcie za mnie kciuki bo chyba oszaleję...
Marta ...los Cię nie oszczędzał ale dobrze że dałaś sobie z tym radę i się nie załamałaśI pewie miała rację,bo chyba porządnego kopa od życia nie dostałaś.Nie mi to oceniać.Moja mama zmarła jak miałam 11 lat a ojciec zapił się jak miałam 17 i sama sobie musiałam radzić,ugotować,zapłacić rachunki,szkołę skończyć.I do nikogo nie mam pretesji,że taki los mnie spotkał.
wstałam dziś o 7 tylko sporo spraw z rańca. Ja się zdecyduję na to niebieskie. Fajnie wygląda. A tak poza tym: było mnie w nocy straszycA tak poza tym to
POBUUUDKA LACHONY![]()
EWRYBADY, WSTAJEEEEMY![]()
NAPOJE ROZDAAAAJĄ - BIERZCIE I PIJCIE CO CHCECIE :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja już pozbierałamIdę zbierać cytaty.....![]()
też się bardzo cieszę że cię znam MartuśMartuś, Ty dzielna kobieta jesteś. Cieszę się że mogłam Cię poznać. Naprawdę![]()
wiedziałam że miałaś miły wieczór
będzie dobrze słoneczko. Ja jeszcze na cytologi nie byłam, bo mnie lekarz chce widziec dopiero po drugiej@ A że u mnie pierwsza dopiero była to mus poczekac miesiącWypalaną.Ufałam lekarzowi, który mi to robił i jak poradził tak zrobiłam.Uff miałam na papierku,że cyo mam zrobic po 3 miechach ale same wiecie....Zresztą miałam zły wynik po nadżerce i przez stan zaplny więc może.....A lekrz mi powiedział,że do pół roku,żebym zrobiła...Cholera jasna ten mój zmysł czarnowidztwa:-(
nie no tu nawet walec za słabyu nas lepsze jaja. przyszło roczne rozliczenie za cały blok i wyszło ze ktoś kradnie wode no to podzielili ta ukradziona sumke na wszystkich według zuzycia i mam zapłacić 400 zł za to ze jakiś hoooojek magnes na wodomierz sobie załozył a ja uczciwie płacę i jeszcze mam za niego dokładać![]()
MartusiaaaaaaaaaMarcie neta odcieli!!!!!!!!!!!!:--
-
-
-(
jeszcze nie byłam.... mam się zgłosić pod koniec kwietniaaluśka
Nie pamietam juz czy bylas u lekarza z tym usg glowki malej? jak tak to co mowil?