2 pobudki to nie ma tragedii ale to minie zobaczysz będziecie jeszcze spać całą noc a przynajmniej malutkaMoja mała budzi się 2 razy na mleczko. U nas nie ma reguły, raz śpi do 7, na drugi do 9.30
. Codziennie mnie zaskakuje w tej kwestii
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 pobudki to nie ma tragedii ale to minie zobaczysz będziecie jeszcze spać całą noc a przynajmniej malutkaMoja mała budzi się 2 razy na mleczko. U nas nie ma reguły, raz śpi do 7, na drugi do 9.30
. Codziennie mnie zaskakuje w tej kwestii
![]()
Mi dokładnie tak samo się wydawałoA mi się właśnie proszki wydają jakoś bardziej drażniące....kuźwa co lekarz to inna teoria.....
Moja też ma fazy, że sobie gdzieś nagle postanowi pójść... Dlatego wstawić wodę na kawe mogę ale dluzej to raczej się boję się ją zostawić.A to może też przywyknę.
Moja bardzo daleko się wypuszcza, przetacza w wybranym kierunku, ale szybko i niespodziewanie to robi. Poza tym otwiera sobie szafkę (ma przesuwane drzwiczki) i w niej szpera.
Nie mam pomysłu jak je zablokować.
Ale fakt, że jak coś spenetruje dokładnie to już potem traci zainteresowanie.
TCo już wyprobowalyscie? Ja też już sporo i nic. Ja Latopic, Dermedic, Emulsja do ciala z Emolium, Balsam do ciała z Bioderma, maść robiona bazie wody. No nic.
Tak, rodziłam w Cieszynie, a Ty? W Bielsku?Tak z ciekawości rodziłaś w Cieszynie?![]()
Jaka słodka też bym zjadłaA to może też przywyknę.
Moja bardzo daleko się wypuszcza, przetacza w wybranym kierunku, ale szybko i niespodziewanie to robi. Poza tym otwiera sobie szafkę (ma przesuwane drzwiczki) i w niej szpera.
Nie mam pomysłu jak je zablokować.
Ale fakt, że jak coś spenetruje dokładnie to już potem traci zainteresowanie.
Tu w połowie drogii właśnie to spojrzenie na pytanie - Dokąd wędrujesz?
![]()
Dokładnie takTak, rodziłam w Cieszynie, a Ty? W Bielsku?![]()
Eh biedulka no mój podobnie ale dodatkowo jeszcze ta sączącą ropa, dzisiaj przed spaniem wyglądał jak Einstein tak rozczochrał sobie włosy a już myślałam że jest ok bo cały dzień nie drapałA tutaj foto podrapanej głowy mojej córci....najbardziej widać na linii czoło-włosy ale tam dalej też są widoczne ślady podrapania....![]()
Super dzięki. Skorzystam na pewno. W tej szafce mamy sprzęt muzyczny.Jaka słodka też bym zjadłato jest raczej i co mi zrobisz? i tak mnie nie złapiesz
a masz po 8zł
ja kupiłam działa.![]()
4x BLOKADA ZABEZPIECZENIE DRZWI PRZESUWNYCH SZAFY
Kup teraz na Allegro.pl za 8,90 zł - 4x BLOKADA ZABEZPIECZENIE DRZWI PRZESUWNYCH SZAFY (9305459642). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
u mnie Mąż ma fioła i już wszystko zabezpieczył![]()
ja to tylko puder w płynie więc brak doświadczeniaCo już wyprobowalyscie? Ja też już sporo i nic. Ja Latopic, Dermedic, Emulsja do ciala z Emolium, Balsam do ciała z Bioderma, maść robiona bazie wody. No nic.