MamM
Fanka BB :)
Biorę cały nadmiar od Ciebie. Zapłacę za przesyłkę.O tak mogłabym się tym zająć, mam nadzieję że przetrzymają mi zimę tak jak normalne kompoty owocowe
![]()
Byłam pierwsza w kolejce

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę cały nadmiar od Ciebie. Zapłacę za przesyłkę.O tak mogłabym się tym zająć, mam nadzieję że przetrzymają mi zimę tak jak normalne kompoty owocowe
![]()
nie rezygnuj ze stałego podawaj te pierwsze produkty które podawałaś, nie wiem po ile podawałaś i co aleGdybym to wcześniej wiedziała. Całą noc się drapałateraz już blędną te plamy.
Wczoraj i dziś tylko moje mleko było.
Wróciłam, jak kiedyś Vaness do punktu wyjścia, zaczynamy wprowadzanie wszystkich warzyw od początku.
A może któraś z Was pamięta jak opisywałam niechęć Melanii do jedzenia marchwi...?
Dziecko miało wyczucie
A Wy już kaszki, super.
Mam już zapas kaszek holle i czary mary.
Którą polecacie na początek?
Tzn. nie firmę tylko rodzaj ziarna.
Hahahahah, to hormony jeszcze po ciąży zapewneMoja na butelce a też dziwnym sposobem potrzebuję więcej jeść
Ale Mery2094 pisała tutaj chyba tylko o kaszce , że tyle zjadła a mleczko normalnie wsuwała![]()
No ja się pytałam teściowej jak zrobić takie słoiczki, w sumie tak samo robi jak Ty, ale mówiła, że taka zupke to tydzień tylko można trzymać. Także zdziwiłam się, że tak krótkoO tak mogłabym się tym zająć, mam nadzieję że przetrzymają mi zimę tak jak normalne kompoty owocowe
![]()
Ok. Rozważę. U nas mało było do tej pory, bo ona tak średnio z apetytem na warzywa. Ale marchewka była zdecydowanie beee...nie rezygnuj ze stałego podawaj te pierwsze produkty które podawałaś, nie wiem po ile podawałaś i co ale
nie funduj jej tego co ja małemu biegunki 2 dniowej i nawet lekarze nie wiedzieli o co kaman
jak tylko włączyłam powrotem stałe zaczęły się gęste kupki my zaczynaliśmy od brokuła, brokuła z batatem, dyni i Pasternaka i do nich wróciłam
wyłączyłam wszystkie owoce i pozostałe w tym marchew
dzisiaj już włączyłam z owoców jabłuszko
EDIT co do kaszki jaglana lub ryżowa są najdelikatniejsze
Haha Tak jesteś pierwsza w kolejceBiorę cały nadmiar od Ciebie. Zapłacę za przesyłkę.
Byłam pierwsza w kolejce![]()
podobno jak dziecko odwraca głowę to znaczy żeby nie dawać więcejOk. Rozważę. U nas mało było do tej pory, bo ona tak średnio z apetytem na warzywa. Ale marchewka była zdecydowanie beee...
Hmmm ale masz na myśli taka zupkę z mięskiem ? Bo taki słoiczek jakby miał dłużej stać np. kilka miesięcy to ja bym gotowała dwa razy ze względu na mięso.No ja się pytałam teściowej jak zrobić takie słoiczki, w sumie tak samo robi jak Ty, ale mówiła, że taka zupke to tydzień tylko można trzymać. Także zdziwiłam się, że tak krótko![]()
Och nie, cycka wpieprza jak małpa kitHahahahah, to hormony jeszcze po ciąży zapewne
Ale ja odpisałam o tym jedzeniu @karoo-kp, bo ona napisała, że jej mała nie chce nic jeść.
No właśnie się zastanawiamy z mężem po kim ona taka drobniutkaJaki masz fajny dystans do siebie.
Jasteś laską i już!
Skoro Vaness tak twierdzi.
Zresztą Iga taka kruszynka, po kimś ma te geny przecież![]()
U mnie też pojedyncze warzywa były bleee...dostała alegrii albo po marchewce albo po pasternaku....bo tylko to jadła a ją na ciele wysypało....po 3 dniach wróciłam do marchewki i był spokój....i później wjechałam już nie z pojedynczym warzywem a z zupką jarzynową...i wsuwała aż miło było patrzećOk. Rozważę. U nas mało było do tej pory, bo ona tak średnio z apetytem na warzywa. Ale marchewka była zdecydowanie beee...