reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Mi lekarz powiedział, żeby codziennie odciągać mleko z tej mniejszej piersi po to, by ona ciągle produkowała i nie było dysproporcji.
Na początku się starałam ale teraz już odpuscilam. Gin mówi, że ze zdrowotnego punktu widzenia wszystko jest ok tylko, że wizualnie jest różnica. Ja tez mam jedna duzo większą piers niż druga 🤷‍♀️ nie przejmuje się tym w ogóle, za jakiś czas przestanę przecież karmić więc ta duża pierś też trochę zmaleje... a jak dalej będzie jakaś wielka różnica i będzie mi to przeszkadzac to są ludzie, którzy chętnie ratują 🔪 i ulepią Ci co chcesz 😁
No a mi właśnie ta różnica przeszkadza 😞 Od wczoraj kanalik mnie boli w tej piersi, z której cały czas pije. Może za jakiś czas jej się zmieni.
Haha, no wolałabym się nie kroić na stole. Nie dla mnie takie operacje. Poza tym kosztowne w cholere 🤯🤪

reklama
A ja wczoraj zrobiłam ciasto rafaello i się pochwale 😄😄😄
IMG_20211001_202641.jpg

U nas dzisiaj cieeeezki poranek 😭 Mała o 4:30 obudziła się na karmienie ale miała tak s zapchany nosek, że nie umiała pić i oddychać i ciągle się odrywała i płakała, więc jej wyczyściłam nosek jakiś cudem, bo ciągle mi uciekała. No i od tej h już nie spała, uspałam ją na rekchac i zasnela 5:50 i wstała z płaczem 6:05, znów nakarmiłam, wyczyściłam nosek i na rękach uspałam, to zasnela 6:30 i 7:30 wstała. Jestem nieprzytomna 🥴🤪 Muszę kupić jej coś na ten katarek.
Jak ma mocno zapchany nos to kup jej maść majerankową pod nosek i wtedy 2 razy dziennie jej smaruj, zakraplaj i odciągaj ciągle nosek, jak nie ma gorączki to idź z nią na spacer bo to też dużo pomaga oraz jak już na noc jest dramat to nasivin baby pomaga.

reklama
No a mi właśnie ta różnica przeszkadza 😞 Od wczoraj kanalik mnie boli w tej piersi, z której cały czas pije. Może za jakiś czas jej się zmieni.
Haha, no wolałabym się nie kroić na stole. Nie dla mnie takie operacje. Poza tym kosztowne w cholere 🤯🤪
To staraj się ciągle odciągać z tej mniejszej piersi, żeby produkowała jak najwięcej.
Patii różnica może być tylko podczas laktaccji, jak zakończysz karmienie to jest prawdopodobienstwo, że wrócą do normalnych rozmiarow.

Do góry