natalianat
Zaangażowana w BB
Trzymam za Was dziewczyny kciuki!@Starlights jeśli dobrze kojarzę to też masz dziś prenatalne? Trzymam kciuki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzymam za Was dziewczyny kciuki!@Starlights jeśli dobrze kojarzę to też masz dziś prenatalne? Trzymam kciuki![]()
powodzenia dla Was na badaniach@Starlights jeśli dobrze kojarzę to też masz dziś prenatalne? Trzymam kciuki![]()
Ja dzisiaj mam wizytę kontrolną (prenatalne we wtorek) i już mnie zaczyna brzuch z nerwów boleć...Cześć, miłego dnia Wam życzęja dziś prenatalne, mam nadzieję że szybko mi dzień zleci, bo dopiero o 17:30
![]()
Będzie dobrze, na pewnoJa dzisiaj mam wizytę kontrolną (prenatalne we wtorek) i już mnie zaczyna brzuch z nerwów boleć...Chyba to będzie dzień z melisą w ręku....
![]()
Dobrze, że znalazłaś alternatywę bo 120 zł za 10 dni to jest mega dużo...myślę, że tu nie chodzi o to czy prywatnie czy nie bo ja też tylko prywatnie chodzę ale zależy od lekarza. U jednej byłam powiedziała, że ona nie przepisuje ze zniżką chyba, że są poważne mutacje bo boi się, że będą ja ścigać i będzie musiała z własnej kieszeni płacić. U tego lekarza co chodzę na Luxmed nie ma problemu na ten kod R.Ja chodzę prywatnie więc place 100procent. 120zl za 10 dni to wg mnie dużo. Na szczęście jak już pisałam zrobiłam sobie Dopplera i nie muszę brać zastrzyków.
@Starlights jeśli dobrze kojarzę to też masz dziś prenatalne? Trzymam kciuki![]()
Ja jakoś tak o tym nie myślę, ale coś apetytu dziś nie mam więc chyba jednak podświadomie się stresujęTaaaak i zaczynam łapać lekkiego stresika, ale myślałam, że będzie gorzej..cały dzień trzeba wytrwać w oczekiwaniu
dobrze, że mam dużo pracy. oj trzymam za nas kciuki!
@M_imi trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! Ja też nie raz się posiłkowałam melisą
A ostatnio kupiłam sobie przepyszną zieloną herbatę "Słodkie Mango" w Five o'clock i bardzo polecam, zapach ma nieziemski!
Ja jakoś tak o tym nie myślę, ale coś apetytu dziś nie mam więc chyba jednak podświadomie się stresujęzazdroszczę dużej ilości pracy, u mnie wręcz przeciwnie więc i tak by mi się mega dłużyło, a jeszcze jak mam świadomość wizyty to już w ogóle umrę do tego czasu
![]()
Ja żadnych preferencji nie mam ale obstawiam chłopca, a mąż strzela że będzie dziewczynkaNooo naprawdę ciężko się nie stresować - tyle na raz się będzie działo, czy bobas zdrowy, może się uda poznać płeć (mam zerowe przypuszczenia), jak wygląda teraz (ostatnio miałam USG 3 tygodnie temu), takie emooocje![]()