Moj też właśnie stwierdził, że ma chyba za grube, za twarde ręce i nie czuje. Czekam właśnie pod gabinetem, wizytę mam, zobaczymy czy po szczepieniu w zeszłym tygodniu córci siusiak nie urósłA u mnie jak tylko się odezwie to mały odrazu dostaje kopniakaale jeszcze nic nie czuje jak przykłada rękę
reklama
Anaanaanaana
Fanka BB :)
Daj znaćMoj też właśnie stwierdził, że ma chyba za grube, za twarde ręce i nie czuje. Czekam właśnie pod gabinetem, wizytę mam, zobaczymy czy po szczepieniu w zeszłym tygodniu córci siusiak nie urósł![]()
Córcia, już fajnie psitusie widaćDaj znać![]()
Siedzi pupcią do dołu, nóżka na nóżkę. Ale faceci to jednak faceci mąż już zdjęcia z USG ogląda, wysokie czoło stwierdza
Anaanaanaana
Mój ostatnio uznał, że się uśmiecha na zdjęciu bo coś tam wyglądało jak zębyCórcia, już fajnie psitusie widać
Siedzi pupcią do dołu, nóżka na nóżkę. Ale faceci to jednak faceci mąż już zdjęcia z USG ogląda, wysokie czoło stwierdza![]()
Cukierkowa20pare
Zęby ha ha dobreMój ostatnio uznał, że się uśmiecha na zdjęciu bo coś tam wyglądało jak zęby![]()
StopKlatka
Mi przechodzi jak leżę na boku z podkulonymi nogami. Miałam kilka razy mocny to lekarz kazał brać nospe beż obawHej dziewczyny, ja od 5 na nogach. Taki cichu ból jak na miesiączkę. Jak sobie z tym radzicie? Miałam tydzień temu dokładnie teraz tez.
Mi też lekarz zalecił nospe jak boli. Mówił że można brać do 3 tabletek na dobęCzy nospa jest bezpieczna w ciąży? Ratuje się magnezem, ale dziś to już przegięcietaki ćmiący, ciche ciągniecie jak na miesiączkę na bokach
reklama
StopKlatka
TAKCzy nospa jest bezpieczna w ciąży? Ratuje się magnezem, ale dziś to już przegięcietaki ćmiący, ciche ciągniecie jak na miesiączkę na bokach