reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Mnie dziś naszło na fasolkę po bretońsku 😇
Dziewczyny też Wam się popsuła cera?? Jestem cała w pryszczach.. Jak nigdy nie miałam tak piersi, i buzia cała w pryszczach

Ja to dziś do męża.pisalam smsa że dziś musi zrobic sałatkę z gyrosem .
Tak mnie kręci na nią ad rana [emoji48][emoji48][emoji48]

U mnie wręcz odwrotnie, jak prawie cały czas byłam wysypana małymi krostkami tak teraz nic [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mnie dziś naszło na fasolkę po bretońsku [emoji56]
Dziewczyny też Wam się popsuła cera?? Jestem cała w pryszczach.. Jak nigdy nie miałam tak piersi, i buzia cała w pryszczach

U mnie dokładnie to samo cera mi się poprawiła ☺️ale z pierwszym dzieckiem to samo miałam jak na codzień mam problem z cera tak teraz jest super 👌 tylko mi wszystko wróciło niecały rok po porodzie. Mi dziś jakoś nie dobrze w głowie mi się kręci...

reklama
Mnie dziś naszło na fasolkę po bretońsku 😇
U mnie się poprawiła. O ile nie mam problemów z pryszczami, to czoło miałam zawsze takie kaszkowate. A teraz zrobiło się super gładkie :) podobny stan miałam jak byłam na antykoncepcji.

Do góry