reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mlody mi sie slania. Ale spac mu nie dam bo pacer jeszcze nas czeka :-)
Mlody szczesliwy bawi sie nowa zabawka :-) a ja kupilam zolte kolczyki do kompletu :D

reklama
Wróciliśmy...
Śmierdze tak,że ojej....
.Moje dziecko jest aspołeczne:dry:Najpierw bawiłs ie w miare, potem zaczął sypac po głowach piaskiem, następnie dorwał się do rowerw i nie dało się go odciągnąć.Wyjącego zabrałam dalej i spokój.Widzieliśmy wiewiórke, pieski, pogoniliśmy za nimi, pouciekął mi na trawe i było super póki znowu nie wróciliśmy an plac zabaw.Tym razem dojrzał autko:baffled:Wsadziłam go do wózka, i na syrenie opuściliśmy plac zabaw.Po 5 min zasnął..Myślałam,że pośpi ze 2h a on po pół godzinie siada i nadaje:baffled:Dobrze,że targ miałąm do zaliczenia..Prawie cały ten czas na dworze, nie licząc Biedrony i ja padam...A Karollo...Szczęśliwy i pełęn życia..RATUNKU

.
bodzia tam od razu aspołeczny:dry::no: przecież on dopiero bedzie sie uczył życia w grupie , więc chwilowo przeciera szlaki:sorry2:fajnie , że jest taki energiczny i ciekawy swiata ale rozumiem, że w po przekroczeniu pewnej granicy jest to męczące:tak: mnie trochę przeraża jak patrzę na moje 5 miesięczne dziecię , które po południu zasypia na siłę to mi włosy dęba stają co będzie dalej:dry::dry: :-Ddzieci to jakieś dodatkowe zasilanie mają, jak króliczki duracela normalnie:dry::-D jedyne wyjście to przestwaic się na ich tryb chyba - kofeina dożylnie i do przodu:tak::sorry2:
a co tam dobrego do szamania robisz??

Madzka makaron spagtii z sosem ze słika..Zero eny twórczejPaska nie kupiłam bo mojego koloru nie było....

reklama
Lepiej już koffana?
No po zakupach to musi być lepiej, prawda Cara??

Boshe dotarłam wreszcie i poczytałam wszystko:tak::tak:Cześć wszystkim i od razu mówię że nie pamiętam , co komu
Kasia dzisiaj zmywara ma awarię :sorry2::sorry2:ale wieczorem pewnie jej przejdzie:sorry2:na męża:-D:-D
Już pomyte. Ale nastepnym razem pamiętaj o mnie;-)
CUDO!!!!
Halllo My pierwsi w kolejce;-);-);-)
Ty nie podglądaj;-)Koffana;-)A co Karollo hrem zakłada a ja lubie być walcowana podwójnie a nwet potrójnie:-p:-p
CUDO!!!
Dopisz Maciusia i Grzesia (może lubi młodszych;-)) a na Karolka od Bodzinki, uważaj, bo on na dwa fronty leci -widziałam, jak Bodzia umawiała sie z Inną.;-):-D:-D:-D:-D

Listę do ręki i serca Madzi uważam za otwartą;-):-D
:tak:
A więc w związku z powyższymi postami pragnę oficjalnie zaprezentować poważnego i stałego w uczuciach kandydata do ręki i serca Madzi.
Wysoki, przystojny blondyn o niebieskich oczach (po tacie) i mądrym spojrzeniu (po mamie).:-D

Do góry