KatJak
Fanka BB :)
Właśnie ten inozytol podobno działa dobrze przy IO. Reguluje cukier. Poczytaj sobie możedzięki, a bo wylapalam, że piszecie o IO I mnie zaciekawiło tonie udzielam się ostatnio ale zaglądam tutaj
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie ten inozytol podobno działa dobrze przy IO. Reguluje cukier. Poczytaj sobie możedzięki, a bo wylapalam, że piszecie o IO I mnie zaciekawiło tonie udzielam się ostatnio ale zaglądam tutaj
![]()
Wiek to tylko liczby. Ja mam 30 i 4 niepowodzenia pod rząd.Nie ma za co, ja też nie wszystkie pamiętampierwszy, pierwsza ciąża, 40tka na karku..
właśnie czytamWłaśnie ten inozytol podobno działa dobrze przy IO. Reguluje cukier. Poczytaj sobie może![]()
Może, na razie boję się myśleć o kolejnej w ogóleWiek to tylko liczby. Ja mam 30 i 4 niepowodzenia pod rząd.
Jeżeli tylko jedno to może to po prostu cholerny pech.
Trzymam kciukiNadszedł sadny dzień. Dziś na 16:15 wizyta. Wg moich wyliczeń dziś 6+0 - czy coś zobaczę - ciężko powiedzieć ale nadzieja jest, jako że 2 tygodnie temu beta wynosiła 656 to może akurat. Trzymajcie kciuki!
Brałaś przy metforminie osłonę?właśnie czytammoże spróbuję
robie wszystko żeby nie brać metforminy, bo ciągle do toalety latałam
Czyli lekkie wspomaganie, i bardzo dobrzeNie wiem czy pisałam tu ale byłam u nowego gin. Przepisał mi clo na 3 msc, mam brać metformine tak jak do tej pory. Jeśli po 3 msc nic nie wyjdzie, odstawić wszystko nawet metformine, bo mówi że czasami to jak reset organizmu działa. No cóż zobaczymy.
Obecny cykl idzie na straty, bo mąż ma covid i seks był tylko raz 4 dni przed owu
Mi nic nie jestCzyli lekkie wspomaganie, i bardzo dobrze
Zdrowia dla męża. Ma silne objawy? Robiłaś sobie test?
Ja mialam utratę węchu i zawroty głowy. Lekko przeszłam, po tygodniu objawy ustąpiły. Ale w rodzinie różnie przechodzili. Teść 4tyg był chory, duszności miał, kaszel. Mocno schudł. Pół mojej rodziny przechorowało w grudniu zeszłego roku. Święta w izolacji totalnej.Mi nic nie jest
Z objawów to bole mięśni, gorączka i utrata węchu i smaku