reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Madziu, nie martw się ;-) Jak już zacznie Ci gadać to będziesz się modliła, żeby chociaż na chwilę się uciszył ;-):-p
U nas jest od samego rańca to gadanie i już mamy po spaniu, bo jak tu spać jak Młody guga sobie do zabawek i się wkurza na nie, wrzeszcząc: Eeeeee!!!!! :-) No cóż wredne zabawki Mu nie chcą odpowiadać to dziecko się o odpowiedź samo upomina ;-)
A tak wogóle to chyba do mnie nie dociera to że znowu jestem w ciąży.Rok temu o tej porze nawet jeszcze o Olisiu nie wiedziałam, ba nawet nie był w planach ;) Oj to życie się dziwnie układa ;)

reklama
Kasia ucaluj Olisia z okazji 4-miesiecznych urodzinek :-D:-D. Super albumik, obejrzalam caly, fantastycznego masz synusia.

Agatko ja malpa :szok::szok::szok:, jakos nie widze podobienstwa ;-);-):-D:-D:-D.
Co do zmiany czasu to moze jeszcze Darusia sie przestawi, dopierfo pare dni, nie wiem co Ci poradzic. Moj pierwsze 2 dni tez bl w szoku ale juz sie przestawil.

Jutrzenka w sumie wszyscy od małp pochodzimy, więc pewnie jakieś podobieństwo tam jest ;-)Młody dziękuje za życzonka:-)
Kurczaki, jak mi się nie chce nic robić, Oliś teraz śpi, ja powinnam mieszkanie posprzątać, a mam takiego lenia, że aż wstyd ;-)

o tak życie potrafi zaskoczyć i nawet tragedię zminić w komedię romantyczną z happy end'em. Tylko trzeba czasami pomóc losowi a nie każdy o tym wie :tak:
A co porannych pobudek - to u nas jest płacz jeszcze z zamknietymi oczami nakazujący natychmiastowe wyciągnięcie księciunia z łóżeczka ;-)

Kasia a mdłości poranne masz?

Kasia a mdłości poranne masz?

Żadnych mdłości, zresztą w ciąży z Olisiem też nie wiedziałam co to jest :-p Dopiero jak się zgaga pojawiła tak już mnie nie opuściła aż do porodu:-) Zaczyna mi się jednak włączać podwójny apetyt ;) Przedwczoraj zjadłam dwa razy obiad, a w międzyczasie opierniczyłam cały kubełeczek (1kg) lodów waniliowych ;-)Dlatego sobie wcześniej test zrobiłam, a powinnam testować jutro dopiero ;-) Dobra idę troszkę ogarnąć, bo dzisiaj health visitor przychodzi i troszkę wstyd jej taki bałagan pokazywać ;-)

Heheh a my dopiero teraz wstalismy:-):-):-):-):-):-):-)
Ubralam malego, wsadzilam go do hustawki, sobie zrobilam kawke i teraz nadrabiam zleglosci bo wy to juz zdazylyscie sie rozpisac:)))

Dla mnie poranne pobudki niestraszne bo ja tak od 6 rano zostawiam malego u siebie w lozku wiec jak co to zatkam go smokiem, hehe przytrzymam zeby nie wyplul znowu i on zasypia:)))) Zlote dziecko:)))))

Ataata moze sprobuj polozyc Darie troche wczesniej na te ostatnia drzemke.

Hej dziewczynki.
Pocieszę Was apropos porannego wstawania dzieciaczków. Mój Staś od samego początku był takim rannym ptaszkiem i piąta rano to była pora jego pobudek i koniec ze spaniem. A teraz jest lepiej bo wstaje o 6;-):baffled: więc ja od trzech lat wyglądam tak:nerd::nerd::nerd: Teraz od jakiś trzech mies. Staś nawet wciągu dnia nie chce spać. Tak więc mimo że Tadeuszek jest śpioszkiem i budzi się rano po 6, zje i dalej śpi nawet do 8 to ja i tak muszę być na nogach o tej porze bo Staś ma czasem szalone pomysły:baffled::baffled::baffled:

Weroniczka Ty mnie nie zaczynaj przerażać ;-) Niedługo pewnie też jak zombie będę wyglądać;-) Ale co tam, teraz przez kilka lat będę jak zombie, ale za jakiś czas jak moje koleżanki będą w pieluszkach siedzieć to ja bedę miała to za sobą :-) No chyba, że jeszcze nam się cosik później przytrafi:-)

reklama
:-)kurcze a ja to bym chciala miec jeszcze jedno dziecko:tak: taka trójeczka zawsze mi sie marzyła...no ale poki co mój mąż ma inne zdanie:-):-):-):-)

Do góry