reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ataata
Darucha Wstreciucha?? u nas sie mowi " jaki Pan taki kram " :))

Stefanka a u nas sie mowi jaka matka tak corka ;-);-);-):-D:-D

O WY MAŁPY JEDNE!!!!!:crazy:

Magda ja kąpie wstręciuche tak 19-20

Kasia dzięki za odpowiedź ;-)

Sylwia :-D ja to se tak gadam czasem, ale dla śmiechu:-D niewiem czemu, ale jakoś tak to wychodzi, ale ślązaczką nie jestem, no coty;-) rodowita krakowianka/krakowianinka (czy jakos tak) ze mnie:tak:

A ja jestem zła, bo wraz ze zmianą czasu, Daria mi sie przestawiła...:crazy:
Jak zawsze o 20 była już we wózku, ja ją woziłam, a ona usypiała, (mama miała wtedy czas na telenowele:evil:) tak teraz o 20 to ona wstaje z dżemki, albo bawi sie w najlepsze:wściekła/y: i zanim uda mi sie ją uspic to jest po 22 i już po telenowelach:evil::wściekła/y:, których nijak nie moge obejrzeć:wściekła/y:
Jak przestawic dziecko żeby znów chodziła spac o 20-21 a nie 22-23 PLISSSS Ratujcie (przetrzymanie jej bez spania, bądż zabronienie zabawy, bądź usypianie na siłe nie wchodzi w gre, bo jest tak marudna i rozdarta ze nie idzie wytrzymać)

Agatka, a może list do telewizji trza wysłać coby przesunęli godziny emisji telenowel ;-)
Zmykam sprzed komputera, bo mi już Tomek łeb suszy, że nawet Mu pograć nie dam, bo od kilku godzin mówię, że za chwilkę Go wpuszczę :-p
Dobrej nocki Dziewczynki :):):)

Dzień dobry Kasiu jaki z Olisia ranny ptaszek no i mamausia siłą rzeczy też ;-)
A dzisiaj w nocy nie poznałam swojego dziecka...jak mnie zbudził to się zastanawiałam co to za hałas i niech ktoś to wyłączy i dopiero bo dobrych paru minutach doleciało do mnie że to moje dziecko i to ja je moge uspokoić :sorry2::zawstydzona/y:

Miłego dnia Wszystkim życzę !

Magdalenka, ja też tak czasami mam z tym hałasem ;-) Już Tomka kilka razy prosiłam, żeby budzik wyłączał, a on mi na to zaspanym głosem: to nie budzik, to Młody :tak:

reklama
a mój Młody to jakoś nie chce "gadać" jedyne dźwięki jakie wydaje to gardłowe gy i to tylko okazyjnie jak ma b. dobry humor i akurat zapomina o ciumkaniu piąstki.
No i troszkę mnie to martwi :-(

Do góry