reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mam pewien problem!!!!:-(Może wiecie co zrobić?:-( Moja szwagierka ma syna 2 lata Michał,czasami bije moją córke jak jest zły a ona jest pod ręką:wściekła/y:Nie wiem jak mam reagować jak to widzę,krzyczeć nie mogę bo to nie moje dziecko ten Michał,jak mój mąż to widzi to krzycze na Michała i czasem szwagierke ale to rodzeństwo więc jak się kłócą to co innego niż ja gdybym zwróciła uwagę,a tak wogle to córka moich teściów więc jak coś powiem mogą być może źli.Co byście zrobiły?Lubie teściów ale przez szwagierke nie lubie tam jeździć a oni mieszkają drzwi w drzwi,ona cały czas tam przesiaduje u teściów bo wie że teściowa się zajmie małym a jej się nie chce a w dodatku ma teraz drugie dziecko 2 tygodnie ma.
ja bym powiedziala ze Twoje dziecko to nie worek treningowy i zeby zaczeli wychowywac swoje dziecko bo niedlugo i ich zacznie prac. Albo zglos ich do "super niani" ;-)

Kobietki nie umiem Was pocieszyc. Widze ze Wam ciezko,jedyne co moge przekazac to ze po burzy wychodzi slonce...nie zawsze tak bedzie. Trzymajcie sie!

Ja ide zapuscic zmywarke i ogarnac ten bajzel....do potem

Czy u was wychodzi słoneczko?U mnie coraz fajniej na podwórku:-):-)Córcia ogląda Teletubisie i jest zachwycona:tak::tak:,jak chcem coś zrobić to jedyny sposób na moje dziecko!!

Ja nie ćwicze czasem tylko na siłownie chodze z mężem :tak:ale rzadko bo nie chcem zostawiać córki z teściową.Pije więc slimfigure i tableteczki i pomaga.:-)

aga jakich tabletek używasz???

A co do bijącego dziecka to ja najpierw z takim dzieckiem rozmawiam ze nie wolno itp i jak w tym momencie sie jego rodzic nie włancza i nie powiem mu tego samego to wale do rodzicow, zeby zareagrowali na swoje dziecko!
Tez mialam tak u siebie i pomogło:happy:

cara
dawaja te włosy "nowe"

Bodzia zostaw kwiatka wracaj do nas ;-)

Mąż kupuje sobie różne rzeczy do picia jak chodzi na siłownie więc znalazł dla mnie coś w internecie,to są trzy pudełka Lcernitine,ThermoFatBurner,FatTransporter,do tego ta herbata,nie jem po 18 nic,a w ciągu dnia 4 posiłki i dużo wody.

Dzień doberek :tak:

Na początek pochwalę się Amandą jej kucykiem:laugh2:
......................
i zmykam bo woła głodomorek amciu.....:-)

....będę Was podczytywać...:tak:

Ostatnia edycja:
Mąż kupuje sobie różne rzeczy do picia jak chodzi na siłownie więc znalazł dla mnie coś w internecie,to są trzy pudełka Lcernitine,ThermoFatBurner,FatTransporter,do tego ta herbata,nie jem po 18 nic,a w ciągu dnia 4 posiłki i dużo wody.

:szok: co to za preparaty?:szok: czemu one służą? sory ale ja nigdy nie byłam na diecie także jest to dla mnie czarna magia. W sumie to teraz nie mam nadwagi tylko został mi okropny brzuch i marze o tym zeby go zlikwidowac....zaczełam ćwiczyć i nie wiem czy nie wspomóc sie czymś dodatkowym:confused:

Amanda śliczniutka jest, a jaki piekny kucyk:-D

reklama
Nie odpisywałam bo kołysałam małą.Te preparaty działają na mnie tak że nie mam chęci na słodycze a uwierz mi jestem osobą która słodyczy kocha i może jeść tylko słodkie.Przed tymi tabletkami nie dałabym rady bez słodkiego pare godzin a teraz nie jem ich od miesiąca i nie ciągnie mnie,poza tym chamuje mój wielki apetyt.Ale kosztują 140 zł więc nie są tanie,ale te herbatki są też dobre i słyszałam o diecie garściowej,czyli jesz co 3,4 godziny tyle co zmieści się w garści,było w rozmowach w toku

Do góry