reklama
ja bym powiedziala ze Twoje dziecko to nie worek treningowy i zeby zaczeli wychowywac swoje dziecko bo niedlugo i ich zacznie prac. Albo zglos ich do "super niani" ;-)Mam pewien problem!!!!:-(Może wiecie co zrobić?:-( Moja szwagierka ma syna 2 lata Michał,czasami bije moją córke jak jest zły a ona jest pod rękąNie wiem jak mam reagować jak to widzę,krzyczeć nie mogę bo to nie moje dziecko ten Michał,jak mój mąż to widzi to krzycze na Michała i czasem szwagierke ale to rodzeństwo więc jak się kłócą to co innego niż ja gdybym zwróciła uwagę,a tak wogle to córka moich teściów więc jak coś powiem mogą być może źli.Co byście zrobiły?Lubie teściów ale przez szwagierke nie lubie tam jeździć a oni mieszkają drzwi w drzwi,ona cały czas tam przesiaduje u teściów bo wie że teściowa się zajmie małym a jej się nie chce a w dodatku ma teraz drugie dziecko 2 tygodnie ma.
Kobietki nie umiem Was pocieszyc. Widze ze Wam ciezko,jedyne co moge przekazac to ze po burzy wychodzi slonce...nie zawsze tak bedzie. Trzymajcie sie!
Ja ide zapuscic zmywarke i ogarnac ten bajzel....do potem
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
MEEEEEEEEEEEEG, wracajjjjjj.Podobno zwą Cię Meg o gołębim sercu:>. To jak już idziesz zapuszczać zmywarke to żeby na pust sie nie puszczała to weź mojegary tez plizzzzzzz:-(Ja ide zapuscic zmywarke i ogarnac ten bajzel....do potem
Agatka_BB
IX Lachon BB
Ja nie ćwicze czasem tylko na siłownie chodze z mężemale rzadko bo nie chcem zostawiać córki z teściową.Pije więc slimfigure i tableteczki i pomaga.:-)
aga jakich tabletek używasz???
A co do bijącego dziecka to ja najpierw z takim dzieckiem rozmawiam ze nie wolno itp i jak w tym momencie sie jego rodzic nie włancza i nie powiem mu tego samego to wale do rodzicow, zeby zareagrowali na swoje dziecko!
Tez mialam tak u siebie i pomogło

cara dawaja te włosy "nowe"
Bodzia zostaw kwiatka wracaj do nas ;-)
Mąż kupuje sobie różne rzeczy do picia jak chodzi na siłownie więc znalazł dla mnie coś w internecie,to są trzy pudełka Lcernitine,ThermoFatBurner,FatTransporter,do tego ta herbata,nie jem po 18 nic,a w ciągu dnia 4 posiłki i dużo wody.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Mąż kupuje sobie różne rzeczy do picia jak chodzi na siłownie więc znalazł dla mnie coś w internecie,to są trzy pudełka Lcernitine,ThermoFatBurner,FatTransporter,do tego ta herbata,nie jem po 18 nic,a w ciągu dnia 4 posiłki i dużo wody.

Amanda śliczniutka jest, a jaki piekny kucyk

reklama
Nie odpisywałam bo kołysałam małą.Te preparaty działają na mnie tak że nie mam chęci na słodycze a uwierz mi jestem osobą która słodyczy kocha i może jeść tylko słodkie.Przed tymi tabletkami nie dałabym rady bez słodkiego pare godzin a teraz nie jem ich od miesiąca i nie ciągnie mnie,poza tym chamuje mój wielki apetyt.Ale kosztują 140 zł więc nie są tanie,ale te herbatki są też dobre i słyszałam o diecie garściowej,czyli jesz co 3,4 godziny tyle co zmieści się w garści,było w rozmowach w toku
Podziel się: