reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no dobraaaaa...to nie jest az tak skomplikowane. Ceny mieszkan w Kraku sa szalone wiec znalezlismy blisko Kraka osiedle domkow blzniaczych w kazdym po 4 mieszkania w tym 2 z ogrodkami....no i my takie bedziem miec z wieeeeelkim 74 m2 ogrodkiem :-) ;-) a nasze stare sprzedamy i splacimy mamy nadzieje wieksza czesc kredytu.
No dla mnie to spelnienie marzen bo ja cale zycie mieszkam w bloku...i to zawsze na 3-m pietrze ;-)

reklama
Madzka może zębole...
Lolo najpierw zakomunikował,że zrobił kupke.Hurrrra!!!W troche dziwny sposób, stanął w rozkroku i cos po swojemu gadał pokazując na podłoge ale się skapłam.Pierwszy raz od długiego czasu brudna pielucha mu przeszkadzała.Potem pomógł mi powiesić pranie, a nstępnie przytargał z pokoju pudło zapomnianych zabawek i teraz się bawi jakby nowe dostał:-D:-D:-D

no dobraaaaa...to nie jest az tak skomplikowane. Ceny mieszkan w Kraku sa szalone wiec znalezlismy blisko Kraka osiedle domkow blzniaczych w kazdym po 4 mieszkania w tym 2 z ogrodkami....no i my takie bedziem miec z wieeeeelkim 74 m2 ogrodkiem :-) ;-) a nasze stare sprzedamy i splacimy mamy nadzieje wieksza czesc kredytu.
No dla mnie to spelnienie marzen bo ja cale zycie mieszkam w bloku...i to zawsze na 3-m pietrze ;-)
To super. Marzenia sa po to żeby się spełniały. Cieszę się Twoim szczęściem Meg (która woli być wiochmenem niż mieszczuchem);-). A masz jakieś fotki tego nowego domku??

Lolo najpierw zakomunikował,że zrobił kupke.Hurrrra!!!W troche dziwny sposób, stanął w rozkroku i cos po swojemu gadał pokazując na podłoge ale się skapłam.Pierwszy raz od długiego czasu brudna pielucha mu przeszkadzała.Potem pomógł mi powiesić pranie, a nstępnie przytargał z pokoju pudło zapomnianych zabawek i teraz się bawi jakby nowe dostał:-D:-D:-D
no zuch chłopak:tak::tak: bodzia ja też myślę , że zębole i do tego totalna zadyma się w pogodzie zrobiła. chyba burza b ędzie:baffled::baffled:. Uśpiłam Szymka a teraz załapałam moralniaka, że jestem złą matka bo tracę cierpliwość w takich sytuacjach pt. wycie non stop przez 1,5 h i czasem to bym klapa zasunęła:sorry2::-:)-(

suuper:tak::-):-)my tez czegoś szukamy ale w Łodzi ceny są równie zwariowane jak w Krakowie:baffled::dry:ale może trafi się okazja...;-)Ja też strasznie bym chciała własny ogródek i domek bo ja też blokers od urodzenia:dry:;-)

no zuch chłopak:tak::tak: bodzia ja też myślę , że zębole i do tego totalna zadyma się w pogodzie zrobiła. chyba burza b ędzie:baffled::baffled:. Uśpiłam Szymka a teraz załapałam moralniaka, że jestem złą matka bo tracę cierpliwość w takich sytuacjach pt. wycie non stop przez 1,5 h i czasem to bym klapa zasunęła:sorry2::-:)-(
Madźka, to jak najbardziej normalne. Bo ileż to razy musiałam se do 24 policzyć, żeby na spokojnie do wyjca podejść;-)

Madźka, to jak najbardziej normalne. Bo ileż to razy musiałam se do 24 policzyć, żeby na spokojnie do wyjca podejść;-)
No pewnie masz rację Kasiu. Ale jakoś mnie wyrzut bierze kiedy głos podnoszę albo czuję , że w środku mam tsunami normalnie - a wszystko to tak naprawdę z bezsilności
36_2_58.gif

reklama
Bodzia moze nas kiedys odwiedzicie na wsi? ;-)
Mam rzuty i wizualizacje. Wysle Ci Kasia link na priv....bo mi teraz glupio i pomyslice ze chwalipieta ze mnie. A ja sie poprostu ciesze.

Do góry