Malutka1988
Fanka BB :)
Ile kosztuje wymaz na chlamydie myko i urea? To chyba można zrobić w jednym pakiecie. U mnie w labo widzę cenę 250zl, jest ok? Czy te bakterie wykazują jakieś objawy czy można je miec bezobjaowo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Mayred91 co u Ciebie kochana? Jak się trzymasz?
Ja za wymaz bakteriologiczny, w kierunku grzybów, chlamydia, mykopazma, ureaplasma płaciłam w sumie 300 zl. To było w centrum mikrobiologicznym, które zajmuję się tylko tego typu badaniami.Ile kosztuje wymaz na chlamydie myko i urea? To chyba można zrobić w jednym pakiecie. U mnie w labo widzę cenę 250zl, jest ok? Czy te bakterie wykazują jakieś objawy czy można je miec bezobjaowo?
Ja nie mialam żadnych objawów przy pojedynczych koloniach ureo.Ile kosztuje wymaz na chlamydie myko i urea? To chyba można zrobić w jednym pakiecie. U mnie w labo widzę cenę 250zl, jest ok? Czy te bakterie wykazują jakieś objawy czy można je miec bezobjaowo?
Nie mam pojęcia jak to cenowo wychodzi bo mi w szpitalu to robili. Wydaje mi się że też może bezobjawowo przebiegaćIle kosztuje wymaz na chlamydie myko i urea? To chyba można zrobić w jednym pakiecie. U mnie w labo widzę cenę 250zl, jest ok? Czy te bakterie wykazują jakieś objawy czy można je miec bezobjaowo?
jak je leczyłaś? antybiotykiem? potem trzeba jeszcze raz pobrać taki wymaz i zweryfikować czy jest czysto?Ja nie mialam żadnych objawów przy pojedynczych koloniach ureo.
miałaś jakieś szczególne wskazanie że zrobili ci to badanie w szpitalu?Nie mam pojęcia jak to cenowo wychodzi bo mi w szpitalu to robili. Wydaje mi się że też może bezobjawowo przebiegać
Na wyregulowanie okresu i poprawę płodności. Choć wyczytałam, że raczej niweluje napięcie niż przynosi coś więcej@Mamafasolki na jaką dolegliwość rozważasz niepokalanek mnisi? Ja szczerze mówiąc pierwsze słyszę, ale przeczytałam że obniża libido![]()
Mi wykryli w szpitalu i dowiedzialam sie przy wypisie. Podawali mi rozne antybiotyki w trakcie a potem jeszcze kazali brać w domu. Po zakończonym krwawieniu poszlam do gina aby mi wymaz pobrał ale jeszcze nie mialam wyniku.jak je leczyłaś? antybiotykiem? potem trzeba jeszcze raz pobrać taki wymaz i zweryfikować czy jest czysto?