Sylwia99
Fanka BB :)
HahahaAle dama
Nasza tez lubi testowaćzwlaszcza moją cierpliwość
️
![]()
Moją testowała dzisiaj do 23, padła w aucie i w domu się obudziła i szalała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
HahahaAle dama
Nasza tez lubi testowaćzwlaszcza moją cierpliwość
️
![]()
Moja hanka miała 1 drzemke, i poszła spać o 22Hahaha
Moją testowała dzisiaj do 23, padła w aucie i w domu się obudziła i szalała![]()
Jezu jak mi się chce wina. Mama mi półtora roku temu przywiozła prosto z Węgier smakowite winko i czeka na mnie, aż skończę karmić. Mam nadzieję że na moje urodziny będę już mogła się napić, bo na sylwestra wątpię, Aleksander ma zupełnie inne planyMoja hanka miała 1 drzemke, i poszła spać o 22takze ma siłę dziewczyna. Lepiłam z tesciowa i szwagierka pierogi
wypiłyśmy wina
a teraz mam nadzieję, że Hania pośpi
![]()
Ja mam swoje wino zrobioneJezu jak mi się chce wina. Mama mi półtora roku temu przywiozła prosto z Węgier smakowite winko i czeka na mnie, aż skończę karmić. Mam nadzieję że na moje urodziny będę już mogła się napić, bo na sylwestra wątpię, Aleksander ma zupełnie inne plany![]()
Hahah dobre co tam szukałTego się nie spodziewałam![]()
Tego nie wie niktHahah dobre co tam szukał![]()
Ja myślę, że szukał gdzie matka schowała prezentyTego nie wie nikt![]()