Moja kuzynka dentystka, za 2 dni ma cc. I mowi ze w dupie wsadzi mu smoczka chociaz na siłęU mnie w domu ja butelkowa do 9rz, brat smoczkowy, siostra nic nie tolerowała, a wszyscy mamy protruzje.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kuzynka dentystka, za 2 dni ma cc. I mowi ze w dupie wsadzi mu smoczka chociaz na siłęU mnie w domu ja butelkowa do 9rz, brat smoczkowy, siostra nic nie tolerowała, a wszyscy mamy protruzje.
Ja mam dokładnie takie same doświadczenia jak onaMoja kuzynka dentystka, za 2 dni ma cc. I mowi ze w dupie wsadzi mu smoczka chociaz na siłęmowi ze jak ma mieć krzywy zgryz to i tak będzie miał. Po pierwszym dziecku jest mądrzejsza i mowi ze nie chce znowu ona być smoczkiem
![]()
Kurde, nie chce, żeby to zabrzmiało jak hejt, ale czemu piłaś z butelki do 9 roku życia? Mój mąż pił do 6.... Trochę nie czaje tego.U mnie w domu ja butelkowa do 9rz, brat smoczkowy, siostra nic nie tolerowała, a wszyscy mamy protruzje.
Bo chciałamKurde, nie chce, żeby to zabrzmiało jak hejt, ale czemu piłaś z butelki do 9 roku życia? Mój mąż pił do 6.... Trochę nie czaje tego.
Do komunii hahaha
A jak, bez niego ciężko. Do spania smoczek, pielucha i zasypia najlepiejCzy Wasze dzieciaczki nadal używają smoczka?![]()
Powiem ci, że o takim przypadku to ja nie slyszalam jeszcxeDo komunii hahaha
Mój facet też jakoś długo pił z butliPowiem ci, że o takim przypadku to ja nie slyszalam jeszcxetwoja mama była wyrozumiała
![]()
Tak, ale tylko do spaniaCzy Wasze dzieciaczki nadal używają smoczka?![]()