reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Dzięki. Kochana jestes. Twoja Darunia tez prześliczna. Jak tak czytam inne posty, bo nie zawsze mam czas, by się do dyskusji dołączac, to widze, że wśród dzieci Staraczek ona wiedzie prym jako najpiękniejsza.
I świetnie jej już wychodzi ta jazda na rowerku.:tak::-D
A Ty w domku, nie pracujesz, bo nie w temacie jestem. Jesli na wychowawczym, to zazdroszczę, bo przynajmniej możesz z córcią byc. Ja niestety do pracki chodzę, więc małą się mama moja zajmuje.

Dziękuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, nieeee, ja pracuję :tak:, 2 kwietnia minął rok :tak:a z Darią zostają moi rodzice :tak:

Suces!!! Nareszcie udało mi się dodzwonić do kliniki i zapisać się na USG genetyczne:tak:Termin badania mam na 18.05. Dzwoniłam od samego rana prawie non stop. Ale najważniejsze, że już załatwione. jeszcze tylko w przyszłym tygodniu zrobię sobie wszytskie podst. badanka i na razie spokój:tak:

gratulacje, super, że się udało :-)

reklama
W sumie w zeszłym miesiącu dziwnie zaczął mi się @ od takiego jakby plamienia,cały dzień tak miałąm i już myslałam że @ nie będzie ale na drugi i trzeci dzień już taki normalny leciał @ i koniec bo zawsze mam 2-3 dni.
ale jakbym wtedy juz zafasolkowała to by było chyba juz coś wiadomo prawda?
eh... za dużo myślę...:-(

nie chcę Cię zniechęcać ale moja ostatnia @ też jakoś tak dziwacznie się zaczynała, najpierw taki brudny sluz, potem ze 2 małe plamki krwi potem znowu tylko brudny sluz i dopiero później normalna @ (ze 2 dni jak nie dłużej to rozkręcanie trwało) a ja w ciąży na pewno nie jestem :no:

Widzę, że nie jestem sama w moim myśleniu. Znam na pamięć objawy wczesnej ciąży ale na razie tylko sie rozczarowuje. Dlatego staram się nie myśleć bo później jest mi bardzo przykro :-( Ja testuje dopiero 17 więc muszę jeszcze poczekać ale staram się nie nastawiać. Ale trzeba wierzyć, że się uda. Trzymam kciuki za wasze teściki.

oh hehe ja też już miałam chyba wszystkie objawy ciąży :-D jak dobrze że jest nas trochę i można się razem powspierać, pomarudzić razem , a nie samemu z tym wszystkim zostać , bo przecież chłopu się tak nie wygadam nie? :-)

Ja się znowu popiszę niewiedzą:zawstydzona/y: Czy są jakieś testy ciążowe, które można zrobić wcześniej niż w terminie spodziewanej @ i są wiarygodne?

reklama
Do góry