Nadzieja...2
Fanka BB :)
Też się zastanawiamDziewczyny, powiedzcie mi kiedy polepsza się samopoczucie i słabną mdłości?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się zastanawiamDziewczyny, powiedzcie mi kiedy polepsza się samopoczucie i słabną mdłości?
Dziewczyny nie wierzę że to powiem....ale....wolę już swoje potworne mdłości i wymioty od bólu tyłka który przeszłamTeż się zastanawiamile to będzie trwało.... jestem juz wykończona że wszystko mi śmierdzi i brzydzi
tak chciałabym normalnie już coś zjeść bez odbijania się po i w ogóle tego uczucia w przełyku i żołądku jak miałabym ciagle coś zwrócić....
Cudowna wiadomość, dzidziusiu rośnij zdrowo!Cześć, czołem, wracam jak bumerang
Tydzień temu diagnoza : zarodek 10 dni mniejszy, pęcherzyk ponad 2 tyg. Czekamy na poronienie. Dziś u najlepszego specjalisty w mieście, piękny zarodek, serduszko 170/ min, z miesiączki 8+3 z usg 7+3 ale zarodek i pęcherzyk proporcjonalny, 100 razy powtarzał że wszystko ok, po prostu owulacja się przesunęła. Mam piękne zdjęcie i słyszałam serduszko. A już planowalam kiedy pojadę na zabieg. Nie dowierzam cały dzień [emoji3059]
Od razu tak pomyślałam bo ja też, więc znam temat bardzo dobrze niestety...Niestety tak