reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Nie zrozumnie mnie zle ale takie ciagle myslenie niestety nie pomaga
Zgadzam się w 100%, polecam wyjazd bez przytulanka, ja tak zrobiłam i czuje się jak nowo narodzona, nabrałam dystansu, jestem spokojniejsza i nie myślę już tak często o jednym. Wszystkim tego luzu życzę i oczywiście bobasków.

O dziękuje, już umiem.

reklama
Dziewczyny! Mam apel techniczny.

Dla czytelności forum (bo to nie chat) i lepszego współżycia forumowego proszę o nie pisanie posta pod postem. Jeśli napisałaś coś i nikt nie odpisał pod spodem to EDYTUJ poprzedni post a nie wklejaj nastepny! No chyba, że pierwszy post był bardzo długi, bądź zawierał zdjęcia i dopisanie czegoś pod nim byłoby mało czytelne. Jeżeli chcecie cytować kilka wypowiedzi to też nie trzeba tworzyć masy postów jeden pod drugim, używa się przycisku
multiquote_off.gif
, który dodaje cytaty do naszej odpowiedzi. Klikając potem odpowiedź mamy juz tam nasze cytaty (w jednym poście).

Jest nas tutaj dużo i jesli każda będzie pisać jednozdaniowe posty co kilka minut, zanim ktoś na nie odpisze, to tylko kilka osób bioracych udział w takich dyskusjach będzie w stanie nadrobić i zorientować się. Ja mam malutkiego synka i często jestem w stanie wejść na forum raz dziennie. Przebrniecie przez nie i próba ogarnięcia wszystkiego (a próbuje zrozumieć, wczuć się, zaangazować) sprawia, że nie mam już siły pisać cokolwiek! Niestety, taki nawał postów (podkreślam jeden pod drugim od tej samej osoby) sprawia, że zaczyna się omijać jej wypowiedzi, przelatywać i w końcu mozna pominąć prośbę o pomoc lub ważną informację.

Dlatego błagam:
EDYTUJCIE!

Wczesniej dziewczyny wyjasnialy jak to sie robi wiec przesylam

i ja mam nadzieje ze w 2008 roku bede mogla zaczac starania o upragnionego dzidziusia.Juz raz nam sie udalo..ale na krutko i malenstwo 20 marca od nas odeszlo:( ale mam andziej ze w sierpniu pochwale sie slicznymi dwoma kreseczkami

Netula Witaj na forum!! ja Cię znam z innego forum! współczuję i powodzenia w starankach!! Zobaczysz będziesz wspaniałą mamusią !! bardzo sie ciesze ze do nas dołączyłas:-):-)

Witaj Netula. Bardzo mi przykro, że coś takiego cię spotkało.
Teraz na pewno się uda, buziaczki na przywitanie:-)

Mam jeszcze pytanko, zrobiłam badanie na przeciwciała toksoplazmozy i nie mam przeciwciał. Co ile mam powtarzać badanie?Słyszałam coś o 3 miesiącach. Może ktoś jest w podobnej sytuacji i coś mi poradzi.

ja jestem taka ze mnie naraz w kilku miejscach:) Po stracie malenstwa utwierdzilams ie w przekonaniu ze ciaza jest dla nas najsluszniejsza decyzja jaka moglismy podjac:)

Dziekuje wam dziewczynki ,wszystkim naprawdę za tyle słów dodających otuchy:zawstydzona/y:
przeczytałam wszystko :tak: tylko jakoś nie miałam ochoty pisać..
byłam zmoją siostrzenicą w galerii i na spacerze i wogóle tak sie z nią nabawiłam że az mnie plecy bolą :-) cudowna jest malutka dziewuszka :-)
buźka dla was wszystkich:-D

Cześć Dziewczyny!!!
Niedawno straciłam po raz drugi fasolkę. To było straszne. Ale ju z się pogodziłam na swój sposób z tą stratą, w sumie to pomaga mi myślenie o następnej ciąży. Za kilka tygodni ide do mojego gina i mam nadzieję, ze da mi skierowanie na jakieś badania, bo nie chcę po raz trzeci przeżywać tego samego.
Ale tak naprawdę, to już chciałabym być znowu w ciąży, i jak tylko ginek da nam zielone światełko, to zaraz zaczniemy staranka ;-)

reklama
Do góry