reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Bo problem teraz trochę dziwny jest, że albo tego nie przyswajam (z przyczyn nie wiem jakich) a dodatkowo, ja jem mięso, tzn nie mam żadnej diety wege/vegan żeby mieć taki niedobór... No ale cóż. No nie wiem. W rodzinie to samo... przypadek praktycznie identyczny :/ Nie ma dnia bez ciąży, albo w ciąży, w którym ja nie jadłam mięsa.

reklama
Moze zadzialac tez troche jelitowo? Tzn z probiotykiem? Nie mialas nigdy jakis kwestii jelitowych?
Nie mam problemów z jelitami. Jelita mam elegansio :D
Ale jestem refluksowcem. Miałam zapalenie wpustu żołądka bez Helicobacter i stan przedwrzodowy dwunastnicy i żołądka. Aczkolwiek nie biorę żadnych środków typu IPP

Bo problem teraz trochę dziwny jest, że albo tego nie przyswajam (z przyczyn nie wiem jakich) a dodatkowo, ja jem mięso, tzn nie mam żadnej diety wege/vegan żeby mieć taki niedobór... No ale cóż. No nie wiem. W rodzinie to samo... przypadek praktycznie identyczny :/ Nie ma dnia bez ciąży, albo w ciąży, w którym ja nie jadłam mięsa.
Może być, że nie przyswajasz, ja po 10 dniach w szpitalu i całej masie badań dopiero się dowiedziałam, że mam zaburzone wchłanianie żelaza z pożywienia 😏 więc u mnie od lat kontrola i jedynie leki na podniesienie żelaza, wszelkie koktajle, mięsa mogę jesc i jesc i ledwo co z tego się wchlonie...

Mialam sobie dzisiaj smacznie pospać po pracowitym weekendzie. Ugadałam się z kurierem, że będzie po 7 i tak sobie czekam i czekam 🥴. Where are you men? 👀👀

reklama
Do góry