reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hmm jakby to powiedzieć czuje się nienajlepiej, dokuczają mi mdłości, bóle głowy i senność. Ale w pierwszej ciąży też miałam takie objawy więc czekam cierpliwie aż minie. Jestem już po pierwszym USG i mamy już serduszko❤️ mimo zmęczenia i złego samopoczucia jestem bardzo szczęśliwa 😍
Podziwiam. Wiem jak to jest bo u mnie początku były tragedia i tak się zastanawiałam jak u Ciebie bo z maluchem teraz jest pewnie jeszcze gorzej;p ale trzymam kciuki żeby było wszystko super !

reklama
Moja mloda po dzisiejszej nieprzespanej nocy padla na drzemke dopiero o 13 gdzie zawsze szla o 9;D i id 13 spi do teraz ;p
Chyba mi córka dorosleje i postanowila zrezygnować z dwóch drzemek na rzecz jednej

Jak tak to czytam to myślę sobie że o jejku też bym chciała znowu być w ciąży 🤩 pod warunkiem że będzie taka jak pierwsza, prawie bezobjawowa. Ale za sekundę słyszę znowu jęczenie młodego i stwierdzam że jednak nie 🤣🤣🤣
Ja bym mogła być w ciąży pod warunkiem, że trwałaby tyle co u słonia, 9 miesięcy to dla mnie za mało ,😂😂

Ja bym mogla mieć już tez😂ale mnie nie stać 😂😂 i strach przed pobytem w szpitalu, przed leżeniem cala ciaze. I 3 cc. Takze ja już pewnie zakończyłam , 😂
Ja przed pierwszą ciążą mówiłam że kategorycznie nie chce mieć dzieci😂 ale życie wszystko zweryfikowało i to była najlepsza decyzja w moim życiu że się zdecydowałam. Wiadomo też mam obawy jak przebiegnie ciąża itd. ale już na to wpływu nie mamy. Więc staram się myśleć pozytywnie i kiedy tylko mogę to odpoczywam🙂

Ja przed pierwszą ciążą mówiłam że kategorycznie nie chce mieć dzieci😂 ale życie wszystko zweryfikowało i to była najlepsza decyzja w moim życiu że się zdecydowałam. Wiadomo też mam obawy jak przebiegnie ciąża itd. ale już na to wpływu nie mamy. Więc staram się myśleć pozytywnie i kiedy tylko mogę to odpoczywam🙂
Az sie milo czyta 🙂

Kupiłam taką, jakaś nowa chyba jest :)

Załączniki

• IMG_20220114_194915.jpg
    IMG_20220114_194915.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry