Podziwiam. Wiem jak to jest bo u mnie początku były tragedia i tak się zastanawiałam jak u Ciebie bo z maluchem teraz jest pewnie jeszcze gorzej;p ale trzymam kciuki żeby było wszystko super !Hmm jakby to powiedzieć czuje się nienajlepiej, dokuczają mi mdłości, bóle głowy i senność. Ale w pierwszej ciąży też miałam takie objawy więc czekam cierpliwie aż minie. Jestem już po pierwszym USG i mamy już serduszkomimo zmęczenia i złego samopoczucia jestem bardzo szczęśliwa
![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Ja bym mogła być w ciąży pod warunkiem, że trwałaby tyle co u słonia, 9 miesięcy to dla mnie za mało ,Jak tak to czytam to myślę sobie że o jejku też bym chciała znowu być w ciążypod warunkiem że będzie taka jak pierwsza, prawie bezobjawowa. Ale za sekundę słyszę znowu jęczenie młodego i stwierdzam że jednak nie
![]()

Ja przed pierwszą ciążą mówiłam że kategorycznie nie chce mieć dzieciJa bym mogla mieć już tezale mnie nie stać
i strach przed pobytem w szpitalu, przed leżeniem cala ciaze. I 3 cc. Takze ja już pewnie zakończyłam ,
![]()

Sylwia99
Fanka BB :)
Jakie Kuba ma włosy !

Ja jeszcze nie daje. Ale chyba zaczne niedlugo.A dajecie już szynke albo ser żółty?![]()
U nas tez byl problem. Tylko my po bexsero wiec w sumie myslalam ze dlatego.U mnie co godzine. Bez placzu bez mleka.... Spac nie chciała.... Kręciła się. Ja ledwo widzę na oczy![]()
Az sie milo czytaJa przed pierwszą ciążą mówiłam że kategorycznie nie chce mieć dzieciale życie wszystko zweryfikowało i to była najlepsza decyzja w moim życiu że się zdecydowałam. Wiadomo też mam obawy jak przebiegnie ciąża itd. ale już na to wpływu nie mamy. Więc staram się myśleć pozytywnie i kiedy tylko mogę to odpoczywam
![]()

reklama