Milkaaa92
Fanka BB :)
CześćHej, dziewczyny , piszę tu pierwszy raz, też mam termin na czerwiec, chciałabym zapytać czy te delikatne ruchy dzidziusia podobne do trzepotu skrzydeł motyla powinno czuć się codziennie? Wczoraj czułam cały dzien a dziś w ogóle ☹
 tez się ostatnio nad tym zastanawiałam bo jakieś 4 dni temu zaczęłam czuć pierwsze ruchy i wczoraj pierwszy dzień ze nic- chociaż mogłam poprostu nie wyczuć
 tez się ostatnio nad tym zastanawiałam bo jakieś 4 dni temu zaczęłam czuć pierwsze ruchy i wczoraj pierwszy dzień ze nic- chociaż mogłam poprostu nie wyczuć  Dzisiaj już normalnie dzidziuch dokazuje
 Dzisiaj już normalnie dzidziuch dokazuje  wiec myśle, ze na spokojnie jeszcze nie wszystkie ruchy wyczuwamy bądź dzidzia w danym dniu jest spokojniejsza
 wiec myśle, ze na spokojnie jeszcze nie wszystkie ruchy wyczuwamy bądź dzidzia w danym dniu jest spokojniejsza 

czy któraś z Was używa detektora tętna płodu i czy warto ? , bo nie mogę się zdecydować, ponieważ gdzieś czytałam że czasem można źle wyczuć tętno i jest stres ...
 czy któraś z Was używa detektora tętna płodu i czy warto ? , bo nie mogę się zdecydować, ponieważ gdzieś czytałam że czasem można źle wyczuć tętno i jest stres ... A  z tego co słyszałam to dzidzia w brzuszku woli harcować wieczorami i nocą
 A  z tego co słyszałam to dzidzia w brzuszku woli harcować wieczorami i nocą  a czy później tak zostaje to nie wiem...
 a czy później tak zostaje to nie wiem...