reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam Was wszystkie kochane :tak:
... :-(nie jestem w ciąży :no2: ...
Kochana bardzo mi przykro ale słoneczko głowa do góry malenka jestesmy z Toba:tak::-D uda sie jak nie teraz to nastepnym razem kochana, wiem ze to trudne ale mysl pozytywnie :tak:

Hej dziewczynki wrocilam od lekarza moja dzidzia ma juz 38 mm lub jak ktos woli 3,8 cm
Gin zrobil mi juz usg przez brzuch i nie pokazywal mi od poczatku ale mowil ze jak
zaczal robic usg to dzidzia robila fikolki a jak sie skapla ze jest podgladana to ruszala delikatnie
nozkami ale najwazniejsze ze rosnie i ze SERUSZKO widzialam
Super kochana ciesze sie bardzo ze Twoje malenstwo tak rosnie i rozwija sie jak trzeba:tak::-D hehe robila fikołki popatrz od malego nie chce byc podgladana:blink:
i ja mam nadzieje ze w 2008 roku bede mogla zaczac starania o upragnionego dzidziusia.Juz raz nam sie udalo..ale na krutko i malenstwo 20 marca od nas odeszlo:( ale mam andziej ze w sierpniu pochwale sie slicznymi dwoma kreseczkami
witaj kochana :tak: bardzo mi przykro slonko i z calego serca zeycze sie zeby sie udalo i zebys miala upragnione malenstwo kolo siebie :tak:

Dziekuje wam dziewczynki ,wszystkim naprawdę za tyle słów dodających otuchy:zawstydzona/y:
przeczytałam wszystko :tak: tylko jakoś nie miałam ochoty pisać..
byłam zmoją siostrzenicą w galerii i na spacerze i wogóle tak sie z nią nabawiłam że az mnie plecy bolą :-) cudowna jest malutka dziewuszka :-)
buźka dla was wszystkich:-D
Nie dziekuj kochana :-D jestesmy zawsze z Toba :tak: ciesze sie ze miło spedzilas dzionek i wybawilas sie z siostrzenica, mam nadzieje ze troszke Ci lepiej :tak:
Cześć Dziewczyny!!!
Niedawno straciłam po raz drugi fasolkę. To było straszne. Ale ju z się pogodziłam na swój sposób z tą stratą, w sumie to pomaga mi myślenie o następnej ciąży. Za kilka tygodni ide do mojego gina i mam nadzieję, ze da mi skierowanie na jakieś badania, bo nie chcę po raz trzeci przeżywać tego samego.
Ale tak naprawdę, to już chciałabym być znowu w ciąży, i jak tylko ginek da nam zielone światełko, to zaraz zaczniemy staranka ;-)
Bardzo mi przykro z powodu fasolki :-( ale ciesze sie ze sie pozbieralas :tak: zobaczysz jeszcze bedziesz wspaniala mamusia, jestem tego pewna kochana:tak:

Cześć dzieczynki :-) Powiem Wam po cichu, że chyba uporalismy się z mrówkami tralalala :-D
Za to Daria miała wczoraj kiepski wieczór :baffled: - płacze, płacze...- no nic, może musiało dziecko z siebie wszystkie negatywne uczucia wyrzucić :tak:

Dzięki kochana! Ja muszę przyznać, że coraz częściej mam ochotę kupować ubranka dla maleństwa. Ale niestety muszę jeszcze poczekać bo podobno nie powinno się kupować tak wcześnie, takie głupie przesądy. Ostatnio nawet ciążowe ubrania oglądałam i wózki, i łóżeczka dla dzidziusia:tak:Normalnie masakra.

Wiesz co Ci opowiem - moja zasada od zawsze to robić wszystko na przekór przesądom - i jak dotąd dobrze na tym wychodzę :tak:, tak więc nie przejmuj się głupotkami i rób na co masz ochotę :tak:

Dziewczynki pomuzcie wiecie co jestem stara wyga na tym foru ze tak powiem ale do tej pory nie umie utworzyc multi cytatu jak wy to robicie prosze o szczegółowa instrukcje krok po kroku

Dorotka już Ci odpowiedziała ale jakby jeszcze coś było niejasne to pytaj, na pewno pomogę :tak::tak::tak:

edzko ja myślę .. tzn staram sie nic nie myslec zreszta sama nie wiem co mam zrobić .. pewnie mnie podziwiacie bo dzisiaj 3 dzien od terminu @.. wczoraj wieczorem bolal mnie troszke brzuch ale tylko chwilke a dzisiaj nic tylko strasznie plecy poprostu nie moge na krzesle usiedzieć..
Mam teścik w szafce ale poprostu tak bardzo boje sie rozczarowania że go nie robię poczekam do piatku.. chyba mnie rozumiecie? nie chce sie nastawiać i sie nie nastawiam bo nie chce powtorki ze stycznia jak pare dni sie spoznila a potem zonk

Całuje was gorąco i zycze owocnych staranek !!:tak::tak:

Kasieńko kciuki mocno zaciśnięte :tak::tak::tak:

Hej dziewczynki wrocilam od lekarza moja dzidzia ma juz 38 mm lub jak ktos woli 3,8 cm
Gin zrobil mi juz usg przez brzuch i nie pokazywal mi od poczatku ale mowil ze jak
zaczal robic usg to dzidzia robila fikolki a jak sie skapla ze jest podgladana to ruszala delikatnie

super :-), bardzo się cieszę :tak::tak::tak:

i ja mam nadzieje ze w 2008 roku bede mogla zaczac starania o upragnionego dzidziusia.Juz raz nam sie udalo..ale na krutko i malenstwo 20 marca od nas odeszlo:( ale mam andziej ze w sierpniu pochwale sie slicznymi dwoma kreseczkami

bardzo mi przykro :-(, witaj i wpadaj do nas często :-)

Cześć Dziewczyny!!!
Niedawno straciłam po raz drugi fasolkę. To było straszne. Ale ju z się pogodziłam na swój sposób z tą stratą, w sumie to pomaga mi myślenie o następnej ciąży. Za kilka tygodni ide do mojego gina i mam nadzieję, ze da mi skierowanie na jakieś badania, bo nie chcę po raz trzeci przeżywać tego samego.
Ale tak naprawdę, to już chciałabym być znowu w ciąży, i jak tylko ginek da nam zielone światełko, to zaraz zaczniemy staranka ;-)

Tobie też bardzo współczuję, życzę powodzenia w starankach!!!

Cześć dzieczynki :-) Powiem Wam po cichu, że chyba uporalismy się z mrówkami tralalala :-D

Wiesz co Ci opowiem - moja zasada od zawsze to robić wszystko na przekór przesądom - i jak dotąd dobrze na tym wychodzę :tak:, tak więc nie przejmuj się głupotkami i rób na co masz ochotę :tak:

Nenius fajny masz poglad na ten temat ja tez bym chciala juz wszystko pomalu kupowac i nawet odwazylam sie kupic 1 rzecz:-) kupilismy z M
taki komplecik do czesania dla bobaska czyli grzebyk i szczoteczka ale
zakup hihihihiihih tylko nie wiem czemu kupilam niebieski jak na chlopca
jak mnie sie wydaje ze to bedzie dziewczynka hihihihih.

Gratuluje ci maleństwa:-) . Chciałabym strasznie zobaczyć jak fasolka robi fikołki:-D

Strasznie mi przykro z powodu Twojej straty. Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok.

Cześć Dziewczyny!!!

Życzę ci, żeby to zielone światło zaświeciło jak najprędzej

Marzenixx przytulam Cie:tak: nie wydawaj tylko fortuny na testy, ja tez juz postanowilam ze nie bede, bo to bez sensu a to rozczarowanie taaak bolesne:-(
Miroslawa bardzo to smutne ale nie poddawaj sie, nie mozesz, musisz byc silna dla Fasolki ktora bedzie zylaaa:tak::-)
Julitko buuuziam mordko mala:-D
Kochane moje mam pytanko ile trwa owulka??????

Nenius fajny masz poglad na ten temat ja tez bym chciala juz wszystko pomalu kupowac i nawet odwazylam sie kupic 1 rzecz:-) kupilismy z M
taki komplecik do czesania dla bobaska czyli grzebyk i szczoteczka ale
zakup hihihihiihih tylko nie wiem czemu kupilam niebieski jak na chlopca
jak mnie sie wydaje ze to bedzie dziewczynka hihihihih.

hihihihi my też mamy taki niebieski komplecik dla Darii

Witajcie dziewczynki kochane,
Ja dzisiaj tylko na chwilkę.
Witam nowe staraczki:tak:

U mnie ok, tylko wymiotuje non stop:-(i przez to raczej średnio się czuję. Nie mogę patrzeć na jedzenie a o gotowaniu mogę zapomnieć tak drażnią mnie zapachy:-(w nocy na nieszczęście średnio się wyspałam a teraz chętnie bym się położyła:tak:A wieczorkiem będziemy mieli gości więc z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej boję czy dotrwam i nie odpadnę:laugh2:
Dorotko, ale dzidzia pięknie rośnie:tak:
życzę Wszystkim miłego dnia. Buziaczki.
Papa

Marzenixx przytulam Cie:tak: nie wydawaj tylko fortuny na testy, ja tez juz postanowilam ze nie bede, bo to bez sensu a to rozczarowanie taaak bolesne:-(
Miroslawa bardzo to smutne ale nie poddawaj sie, nie mozesz, musisz byc silna dla Fasolki ktora bedzie zylaaa:tak::-)
Julitko buuuziam mordko mala:-D
Kochane moje mam pytanko ile trwa owulka??????
Buziam Cie mordeczko mala :-D a na dodatek sciskam mocnooo :-D

U mnie ok, tylko wymiotuje non stop:-(i przez to raczej średnio się czuję. Nie mogę patrzeć na jedzenie a o gotowaniu mogę zapomnieć tak drażnią mnie zapachy:-(w nocy na nieszczęście średnio się wyspałam a teraz chętnie bym się położyła:tak:A wieczorkiem będziemy mieli gości więc z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej boję czy dotrwam i nie odpadnę:laugh2:
Papa
oj bidulko kochana meczysz sie ale warto napewno :blink: buziam Cie mocno i tulam :tak:

reklama

Papa

No tak początki bywają trudne, ale dla fasolki warto:tak:
Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie i będziesz mogła cieszyć się w pełni fasolką:-)

Do góry