sunflower21
Fanka BB :)
Najważniejsze, że jutro masz wizytę i będzie wiadomo..Mam wracać do domu USG zrobili powiedzieli że w normie ale nie dali mi zdj . Jutro mam iść do swojego ginekologa i on będzie decydować dalej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najważniejsze, że jutro masz wizytę i będzie wiadomo..Mam wracać do domu USG zrobili powiedzieli że w normie ale nie dali mi zdj . Jutro mam iść do swojego ginekologa i on będzie decydować dalej
Tak mam nadzieję że mój lekarz już wszystko wyjaśni i powie co mam zrobić dalej . I że wybiorę jakąś opcje żeby przejść to psychicznie dobrzeNajważniejsze, że jutro masz wizytę i będzie wiadomo..
O której masz wizytę?Tak mam nadzieję że mój lekarz już wszystko wyjaśni i powie co mam zrobić dalej . I że wybiorę jakąś opcje żeby przejść to psychicznie dobrze
Po 11O której masz wizytę?
tez mi coś nie pasuje. Ma isc do lekarza I on zdecyduje, ale o czym ma decydować?Laska ściemnia.
Była w szpitalu ginekologicznym i lekarz robił usg brzucha stwierdził, że ciąża ok i to od ósemkiproszę was...
I czeka nadal na jutrzejszą wizytę.
To nie zmienia faktu, że takie komentarze są nie na miejscu. Empatię się ma, albo nie.Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś chce pomocy, to trzeba mu ją dać. Skoro odmawia jej, odrzuca ją, mimo ofert pomocy z kilku stron, to najwyraźniej jej nie potrzebuje. Empatia została okazana kilka dni temu. Ktoś, kto chce powołać na świat człowieka powinien być bardziej odpowiedzialny niż biadolenie, że źle się czuje i wmawianie sobie, że ciąża dobrze się rozwija, choć stosunek był tylko jeden i na USG nie widać, żeby było dobrze.
Powiedział że jego zdaniem jest dobrze i mam iść do swojego ginekologa żeby podjął decyzję . Zakażenie 8 mam drugi raz już bo wcześniej miałam problem z 8 po drugiej stronie na dole . Mój lekarz ma zdecydować czy ciąża jest martwa czy nie i zaproponować rozwiązaniaLaska ściemnia.
Była w szpitalu ginekologicznym i lekarz robił usg brzucha stwierdził, że ciąża ok i to od ósemkiproszę was...
I czeka nadal na jutrzejszą wizytę.
Skoro robili usg to pewnie serduszko biło? Tylko pytanie jak doszli, że to ząb gnije skoro jej nie bolał. Chciałabym zobaczyć wypis bo na pewno jej dali z izby przyjęćtez mi coś nie pasuje. Ma isc do lekarza I on zdecyduje, ale o czym ma decydować?
Tak niestety takie komentarze są przykre szczególnie że większość kobiet rozumie co teraz przechodzę kolejny raz z rzędu niestety .To nie zmienia faktu, że takie komentarze są nie na miejscu. Empatię się ma, albo nie.