Pod względem zapału czy 11dni po owulce?Witam w klubie![]()
reklama
Jula19
Fanka BB :)
Zapału przede wszystkim ale 11 dni jakby nie było teżPod względem zapału czy 11dni po owulce?![]()
No to 5!Zapału przede wszystkim ale 11 dni jakby nie było też![]()
Jula19
Zastanawiam się, nigdy nie testowałam tak szybko...ale w sumie to będzie formalność dla jednej kreski...No to 5!testujesz jutro?
Jula19
W sumie to może i zatestuje sobie, dawno tego nie robiłam, a 6 testów czekaNo to 5!testujesz jutro?
B
B206
Gość
Też bym sobie zatestowala a przez te torbiel długo nie będzie mi dane... A właśnie układając witaminy policzyłam ile dokładnie mam testów i okazało się że aż 25W sumie to może i zatestuje sobie, dawno tego nie robiłam, a 6 testów czeka![]()
Jula19
To ładny zapas Ci się zrobilTeż bym sobie zatestowala a przez te torbiel długo nie będzie mi dane... A właśnie układając witaminy policzyłam ile dokładnie mam testów i okazało się że aż 25starczy do przyszłego roku normalnie
![]()
B
B206
Gość
Zapomniałam o pewnym kartoniku zanim kupiłam nowe... Normalnie nierozpakowaneTo ładny zapas Ci się zrobil![]()
Jula19
Ja nigdy nie byłam na becie. Nie było mi to dane.Zapomniałam o pewnym kartoniku zanim kupiłam nowe... Normalnie nierozpakowaneale przez chodzenie na betę rzadko je robiłam
![]()
reklama
Bibi89
Ja ma całe dwa na ten cyklTeż bym sobie zatestowala a przez te torbiel długo nie będzie mi dane... A właśnie układając witaminy policzyłam ile dokładnie mam testów i okazało się że aż 25starczy do przyszłego roku normalnie
![]()
Ja tak samo...Ja nigdy nie byłam na becie. Nie było mi to dane.
Podziel się: