B
B206
Gość
Tak ale masz już datę wyznaczona czy że masz się zapisać na 12 dc?na pierwsza wizytę mam iść w 12 dc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak ale masz już datę wyznaczona czy że masz się zapisać na 12 dc?na pierwsza wizytę mam iść w 12 dc
mam się zapisać na 12 dcTak ale masz już datę wyznaczona czy że masz się zapisać na 12 dc?
Aaa no to dobrzemam się zapisać na 12 dc![]()
Ja też tak chodziłam w 12 dc. Ale ten cykl kolejny odpuszczam.mam się zapisać na 12 dc![]()
Ja osobiście pewnie bym poczekała skoro ta długość jest bardzo długa ale jednak stałamam się zapisać na 12 dc![]()
niby tak, po prostu jak nie wezmę to podejrzewam, że okresu dostane w ciągu max 3 dni, a jak wezmę ten duphaston to mam go brać 10 dni i potem przestać i po odstawieniu do max 7 dni powinno być krwawienie. Po prostu nie chce sobie tego cyklu już niepotrzebnie wydłużać, dlatego tak myśle czy jest sens wywoływaćAaa no to dobrzeTwoja decyzja czy weźmiesz
nie będzie wielkiej straty w żadnej z tych decyzji raczej
![]()
Moja też nie widziała ale spróbowaliśmy (akt desperacji) i powiem Ci że żałuję... Jak zapytała czy chce znów spróbować to odmówiłam... Lepsze owulki mam własne niż po stymulacjiJa też tak chodziłam w 12 dc. Ale ten cykl kolejny odpuszczam.
Mój gin nie widzi podstaw do stymulacji...![]()
Też tak jak Ci już napisałam... Nic się nie stanie jak zaczekasz... Najwyżej jak nie przyjdzie zaczniesz brać za te 4 dni i tyle... To nie jest już wielka różnica... Ale następne cykle bym monitorowała i brała ten duphaston bo to pomaganiby tak, po prostu jak nie wezmę to podejrzewam, że okresu dostane w ciągu max 3 dni, a jak wezmę ten duphaston to mam go brać 10 dni i potem przestać i po odstawieniu do max 7 dni powinno być krwawienie. Po prostu nie chce sobie tego cyklu już niepotrzebnie wydłużać, dlatego tak myśle czy jest sens wywoływać
Oooo dobrze wiedzieć. Jestem zielona w tym temacie. Nie miałam nigdy z tym styczności. Chodziłam teraz na monitoring i powiedział że zadecyduje co i jak. No i teraz był ładny pęcherzyk, pękł sam i powiedział że stymulacja nie jest konieczna.Moja też nie widziała ale spróbowaliśmy (akt desperacji) i powiem Ci że żałuję... Jak zapytała czy chce znów spróbować to odmówiłam... Lepsze owulki mam własne niż po stymulacjinauczka jak coś działa po co ingerować w to
![]()