B
B206
Gość
MasakraMi się dziwnie dzieje przez torbiel, ona pęka wiec pkres mam po dwóch tyg... Mial isc do gin ale wylapalam kwarantanne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MasakraMi się dziwnie dzieje przez torbiel, ona pęka wiec pkres mam po dwóch tyg... Mial isc do gin ale wylapalam kwarantanne
Mi jak torbiel pękła to ból był okropnyMi się dziwnie dzieje przez torbiel, ona pęka wiec pkres mam po dwóch tyg... Mial isc do gin ale wylapalam kwarantanne
u mnie temperatura cały czas się trzyma na 36,9, a testy negatywne. Dzisiaj 13 dpo 48 dcU mnie 11 dpo. Test negatywny. Temperatura mimo duphastonu od kilku dni tylko spada... Czekam na okres.
U mnie tez niby 11 dpo i miałam zrobić test, ale zrezygnowałam. Podbrzusze mnie jakoś ciągnie, cmi także pewnie @ nadchodzi. Dzisiaj 25 dc ostatnia luteina. Temperatury nie sprawdzam.U mnie 11 dpo. Test negatywny. Temperatura mimo duphastonu od kilku dni tylko spada... Czekam na okres.
Witam w klubieHej! Ja dzisiaj też 11dpo, nic mnie nie ćmi, nic nie boli, nie testowałam jeszcze. Zrobie test jutro, jak kupię, ale nie mam jakiś wielkich nadziei ani oczekiwań. Nie wiem, jakoś tak po ostatnim cyklu zakończonym negatywnie opadł mi zapał i euforia w kwestii tematu macierzyństwa![]()
Mam to samo! Czekam na okres a jego nadal nie ma. Nigdy po potwierdzonej owulacji mi się nie zdarzyło przesunięcie fazy lutealnej.U mnie okres miał być wczoraj, ale póki co cisza, a już mógłby się zacząć, żeby móc od nowa działać. To jest chyba jeszcze bardziej irytujące niż negatyw na teście.