Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Albo nie przyjdzieU mnie tydzień od domniemanej owulacji, kilka dni do okresu jeśli owulacja faktycznie była i to będzie normalny cykl, brzuch mnie trochę ćmi i mam taką nadzieje ze ten okres normalnie przyjdzie![]()
No to gorzej, bo się zabezpieczaliśmy wiec jeśli nie przyjdzie to znaczy ze organizm znowu śpi hormonalnie.Albo nie przyjdzie![]()
Czemu sie zabezpieczaliscie? Nie poroniłaś samoistnie?No to gorzej, bo się zabezpieczaliśmy wiec jeśli nie przyjdzie to znaczy ze organizm znowu śpi hormonalnie.
Tak i lekarze radzili odczekać minimum do miesiaczkiCzemu sie zabezpieczaliscie? Nie poroniłaś samoistnie?
Mi się ostatnio uspokoiło...nie było wątróbki...Dzizas dziewczyny to co ze mnie wypada w tym miesiącu to jakas masakrachyba jednak jest lepiej jak podjadam żelazo raz na jakis czas.
Mi się dziwnie dzieje przez torbiel, ona pęka wiec pkres mam po dwóch tyg... Mial isc do gin ale wylapalam kwarantanneZa to ja mam już 4 dzień plamienia a okresu wciaz nie ma choć zawsze przychodził po 2... Wszystko się rozjechało przez torbiel