reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ula, gratulacje wielkie! A waga aztak bardzo sie nie przejmuj. Mojej kolezancebobas w 34tyg wchodzil 3200, a urodzila w 40 - tez 3200.Watpie zeby w tym czasie nie rosl...

Julcia, taka filigranowa to ja nie jestem, ale fakt, że nie wiem, gdzie te kg.

Joaś, ja raz tak miałam z Wojciaszkiem, ze się w środku nocy 3 godziny bawił. Więc wiem jak to jest.:baffled:

Wiesz Joaś, każdy poród jest inny, każda rodzaca jest inna.
Indukcji porodu boję się panicznie (a tak ściśle skurczów na podanej oksytocynie bez rozwarcia). A tak naprawdę to mi nie zależy na Solcu, tylko na połoznej, która tam pracuje. Miałam z nią rewelacyjny poród z Wojtkiem. Poród był ciezki, ale zakończył się naturalnie. I jestem przekonana, ze to dzięki niej, bo innej położnej nie chciałoby sie "bawić" tyle czasu. No i stosowała te wszystkich niestandatdowe metody znieczulania, typu masaż, wanna, tensy. Super!

Julia ja tez czesto w nocy zasnac nie moge i mam metlik w głowie. Wtedy najczesciej wlaczam tv i tak patrze patrze az zasne.
zaliczam sie tez do słomianych wdow. Meza mam tylko w weekendy .Jednak od 5 maja ma urlop wiec troszke pobedzie w domku a przed tym jeszcze dlugi weekend.
Ja ogolnioe czuej sie dosc dobrze skurcze mam sporadycznie noo ale leze prawie caly czas wstaje tylko na sik i na jedzenie . jem przy kompie zeby do was zajrzec a i przy biurku mi najwygodniej jesc. kochane jeszcze troszke i sie rozdwoimy i wtedy dolegliwosci mina.

Ja przed porodem nie mialam zadnej lewatywy .chyba u nas w szpitalu nie stosuja. Co do jedzenia to znajoma do mnie p[rzyszla zobaczyla jak wygladam i powiedzial mi tylko zebym muz kolacji nie jadla. Noo i nie jadlam. a w nocy urodzilam mimo ze lakrza kazal mi sie spokojnie wyspac bo rano mielismy rodzic.

Mnie też się podoba "regulamin" :tak:
Dziewczynki, mam jeszcze propozycję, nie wiem czy było to już poruszane u nas na czerwcówkach, ale niedługo zacznie się "nasz wysyp" więc może warto by było mieć nr tel żeby powiadomić że jest się np w szpitalu, czy nasze okruszki już są na świecie ;-) a któraś napisze na forum.
Może nasze moderatorki się zgodzą żebyśmy podesłały im na PW swoje nr tel a one nam swój, żeby nie tracić kontaktu w razie czego? co o tym myślicie?

reklama
flexy to jest nbardzo dobry pomysl. Widzialyscie na brzuszkach ta anaconde. Normalnie w szoku jestm. Zgłosilam juz ten post jako zly. Ale moze wczesniej nasze modersatorki go usuna.

Do góry