Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sikoreczka Madzia jest prześliczna i te jej oczka och.... cud marzenie....:-)
ja na domówkach lub na listopadzie2006 siedzęa rozgadałam się troszku tu i ówdzie ale głównie na domówkach
z Martusią sobie często na pogaduchach pogrywałyśmy i teraz jak wpada Asiulinka albo Iwka to też czasem![]()
![]()
czuję że się czerwienięsikoreczka Madzia jest prześliczna i te jej oczka och.... cud marzenie....:-)![]()
Ktoś w końcu o mnie pamiętała gdzie reszta lachońskich domówekIInnaaaaaaaaa, Asiulinkaaaaaa![]()
Ja też nie pamiętam
No pewnie, że będę trzymać!Koffane, jak wszystko dobrze pójdzie, także 3majcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOOOOCNOOOO!!! To wkrótce będę mieć to oto autko:
Citroen C4 1.6 16V VTR PACK (340071747) - motoAllegro
Plisssssssssssss, bądźcie ze mną z tymi kciukami, bo zakochałam się w tym samochodzie od pierwszego wejrzenia![]()
Kochany mężuś.:-)Małżuś powiedział, że na głowie stanie a mi je kupi![]()