pluto_nova
Moderator
właśnie jestem w domu i stary też, a dziexi w szkoleAle ładniutkimarsz się bzykać xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie jestem w domu i stary też, a dziexi w szkoleAle ładniutkimarsz się bzykać xD
No to zasuwajwłaśnie jestem w domu i stary też, a dziexi w szkole![]()
No właśnie i dlatego mnie martwi moja 11-dniowa faza lutealna, że jak zagnieżdżać się zacznie np 7dpo, to już nie zdąży przed @ się doczepić na stałe, a wiadomo już wtedy progesteron też leci w dół...Przed finałem zagnieżdzenia już jakąś tam betę wydziela ale zaczyna się podwajać dopiero jak cały proces się zakończy dlatego lekarze tak zalecają.
Edit: Czyli reasumując jeżeli kobieta ma fazę lutealną 12dniową to taki test może wyjść pozytywny dopiero w dniu @ jeśli samo zagnieżdzenie też trwało kilka dni
No właśnie i dlatego mnie martwi moja 11-dniowa faza lutealna, że jak zagnieżdżać się zacznie np 7dpo, to już nie zdąży przed @ się doczepić na stałe, a wiadomo już wtedy progesteron też leci w dół...
ja nie potrzebuję żeli, u mnie poślizg jak ta lalaNo to zasuwajI pamiętaj :musisz odpuścić
i żadnych żeli itd
a za 10-11 dni testujemyyyy
![]()
Progesteron wszystkim leci w dół od 7dpoNo właśnie i dlatego mnie martwi moja 11-dniowa faza lutealna, że jak zagnieżdżać się zacznie np 7dpo, to już nie zdąży przed @ się doczepić na stałe, a wiadomo już wtedy progesteron też leci w dół...
Stary kazał mi się zapytać jaka pozycja jest dobra na schodach [emoji23]
Miałam wgl nie robić testów ale byłam w aptece po leki i się pokusiłam.Będę testować w dniu okresu, bo wczoraj wieczorem nic nie wyszło. A Ty dzisiaj z rana powtarzasz? W ogóle czemu nie zrobisz sobie w końcu pinka strumieniowego![]()