Goodka
Moderator
No właśnie wszystko było w jak najlepszym porządku między namiTo może zrobiłaś coś innego, bo jej zachowanie można uznać za bardzo dziwne ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie wszystko było w jak najlepszym porządku między namiTo może zrobiłaś coś innego, bo jej zachowanie można uznać za bardzo dziwne ...
To naprawdę dziwneNo właśnie wszystko było w jak najlepszym porządku między namiNormalnie gadałyśmy, pisałyśmy o wszystkim co się u nas dzieje i nagle coś takiego po wieści o mojej ciąży.
Tak, teraz to już po usg ocenia się ciąże. No, ale jak lekarz zlecił to muszę zrobićZ mojego doświadczenia powiem ci że może lepiej odpuść sobie betę ... Ja robiłam po ponad 1000 i jak widziałam zły przyrost to przez tydzień chodziłam ze złymi myślami a na wizycie wszytsko ok i widziałam już serduszko![]()
Może pomyślała, że ciąża i dziecko to teraz będzie "konkurencja" dla Waszej przyjaźni czy coś w ten deseńNo właśnie wszystko było w jak najlepszym porządku między namiNormalnie gadałyśmy, pisałyśmy o wszystkim co się u nas dzieje i nagle coś takiego po wieści o mojej ciąży.
My powiedzieliśmy ostatnio moim teściom o 3 ciąży. Chwila ciszy, potem gratulacje, ale też i trochę szok. Ponarzekali, że mieszkanie małe itd. Pewnie się jeszcze nasłuchamy komentarzyU nas napewno będzie gadanie ze czwarte dziecko to za dużo, że teraz już nikt tyle nie ma. I po co nam to. Już przy trzeciej ciąży nasłuchałam się ze po co nam to było i w ogóle. Ja sama się zastanawiam jak to ogarniemy. Mąż ciągle w trasie, ja sama z dziećmi. Dobrze ze na swojej działalności. Ale będzie ciężko.
U nas z męża strony ideał rodziny to jes 2+2 max. Chociaz mąż sam ma 3 braci. Już na nas krzywo patrzyli ze mamy 3 dzieci. A z mojej to sama nie wiem czego sie spodziewać, nie wiem kiedy im powiemy o ciąży. Moze dopiero jak już będzie zaczynało być widać zeby krócej słuchać przytyków. My mamy o tyle dobrze ze 3 lata temu wprowadziliśmy się do swojego domku i miejsca mamy sporo.My powiedzieliśmy ostatnio moim teściom o 3 ciąży. Chwila ciszy, potem gratulacje, ale też i trochę szok. Ponarzekali, że mieszkanie małe itd. Pewnie się jeszcze nasłuchamy komentarzy
Bardziej to się obawiam reakcji ze strony moich rodziców... i nie wiem jak to oznajmić.
Przypomnisz wiek swoich dzieci?U nas z męża strony ideał rodziny to jes 2+2 max. Chociaz mąż sam ma 3 braci. Już na nas krzywo patrzyli ze mamy 3 dzieci. A z mojej to sama nie wiem czego sie spodziewać, nie wiem kiedy im powiemy o ciąży. Moze dopiero jak już będzie zaczynało być widać zeby krócej słuchać przytyków. My mamy o tyle dobrze ze 3 lata temu wprowadziliśmy się do swojego domku i miejsca mamy sporo.
A czy ktoś dzisiaj lub w tym tygodniu ma wizyty ?
Dziewczyny, a miałyście tak, że ktoś z powodu waszej ciąży się od was odwrócił? Moja „przyjaciółka” najpierw była w szoku i mi pogratulowała, a dzień później patrzę i jestem zablokowana wszędzie, do teraz nie ma kontaktu![]()
U nas z męża strony ideał rodziny to jes 2+2 max. Chociaz mąż sam ma 3 braci. Już na nas krzywo patrzyli ze mamy 3 dzieci. A z mojej to sama nie wiem czego sie spodziewać, nie wiem kiedy im powiemy o ciąży. Moze dopiero jak już będzie zaczynało być widać zeby krócej słuchać przytyków. My mamy o tyle dobrze ze 3 lata temu wprowadziliśmy się do swojego domku i miejsca mamy sporo.