reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy w dniu transferu brałyście wszystkie leki jak zwykle?, Utrogestan też, mimo,że tak kiepsko się rozpuszcza?
Chyba zaczynam się stresować 😱
Tak bierzesz wszystko tylko przed transferem troche szybciej, jak ja miałam o 10 rano ti kazano mi wziasc tak ok godziny 7 zeby juz napewno sie wchłonął.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu zupełnie nowa, choć od jakiegoś czasu śledzę forum wyszukując przydatne dla mnie informacje. Dzięki,że Jesteście! - dużo się dowiedziałam śledząc Wasze zmagania 💙
Jutro mam transfer.
Mam pytanie o Utrogestan- przyjmuję globulki (4 x200 na dobę), ale mam wrażenie, że słabo się rozpuszczają.
Też tak miałyście?
On nie musi sie jakos super rozpuszczać i tak jest wchłaniany a te pozostałości to sa pozostałości tabletki i z nich sie oczyszczacz bo organizm ich przeciez nie wchłonie i nie znikną wiec tym sie nie martw, progesteron zostanie wchłonięty a reszta bedzie wypływać.

Jest taka opcja ,ze sie moglo nie udac,estradiol lecacy na łeb na naturalnym cyklu o niczym dobrym nie swiadczy,ty jestes na sztucznym wiec jeszcze jest nadzieja.Musisz czekac nogi zaciskac i zaklinac✊
Ehh to wszystko jakieś za ciężkie dla mnie. Jednego dnia 1200 a 3 dni pozniej tylko 170… a dawka ta sama.

A zapytaj lekarza co on na to. Skoro nic nie mówił to chyba nic złego się nie dzieje. Nie wiem, ja się nie znam 🤔
Powiedział że ten estradiol jest najmniej znaczący w tym wszystkim. I zwiększył dawki wszystkiego…
Tylko u mnie problemy z tym estradiolem i progesteronem są za każdym razem… i nie wiem już co z tym zrobić…

reklama
Do góry