Witajcie
chciałabym i ja jeszcze nieśmiało się przywitać. Termin z OM mam na 20-21.11, a sama mam urodziny 19.11
to moja trzecia ciąża, mam już dwie dziewczyny na pokładzie. Na pierwszą wizytę jeszcze czekam - jestem umówiona 12.04 i chyba mam większego stresa niż w poprzednich dwóch ciążach. Szczerze mówiąc to jeszcze nawet do mnie nie dociera, że będziemy mieć trzeciego malucha 
reklama
modesty
Fanka BB :)
Z usg też liczą jak z omOM 4.02 i w sumie jak przeliczyłam to dokładnie się zgadza, 2 tygodnie później pykło, bo z USG jest pewnie termin od zapłodnienia a nie ten liczony z miesiączki, czyli wychodzi na to że jest ok. Zdziwiłam się tylko bo jak byłam 3 tygodnie temu na wizycie to był 6t3d, ale widać sprzęty nie są idealne![]()
Justyna3210
Będziesz miała wspaniały prezentWitajciechciałabym i ja jeszcze nieśmiało się przywitać. Termin z OM mam na 20-21.11, a sama mam urodziny 19.11
to moja trzecia ciąża, mam już dwie dziewczyny na pokładzie. Na pierwszą wizytę jeszcze czekam - jestem umówiona 12.04 i chyba mam większego stresa niż w poprzednich dwóch ciążach. Szczerze mówiąc to jeszcze nawet do mnie nie dociera, że będziemy mieć trzeciego malucha
![]()
Na to wygląda i to jeszcze na 30Będziesz miała wspaniały prezent![]()
Ooo a jakie miałaś smaki na dziewczynki? Były takie same? A teraz czujesz się tak samo czy inaczej?Na to wygląda i to jeszcze na 30no i mam przeczucie, że tym razem chłopiec będzie, ale na razie zachowuję to dla siebie
Sherlook
U mnie też OM 04.02. I dziś mam 8 plus 3. A i tak mam 5 dni młodszą ciążę bo owulacja była w 10 dc.OM 4.02 i w sumie jak przeliczyłam to dokładnie się zgadza, 2 tygodnie później pykło, bo z USG jest pewnie termin od zapłodnienia a nie ten liczony z miesiączki, czyli wychodzi na to że jest ok. Zdziwiłam się tylko bo jak byłam 3 tygodnie temu na wizycie to był 6t3d, ale widać sprzęty nie są idealne![]()
Nowa103
Może kwestia sprzętu? Takie rozbieżności chyba nie są rzadkieU mnie też OM 04.02. I dziś mam 8 plus 3. A i tak mam 5 dni młodszą ciążę bo owulacja była w 10 dc.
Szczerze mówiąc to każda z ciąż była inna - pierwsza mega mdłości i totalny brak apetytu przez pierwsze miesiące, potem chęć na słodkie i było mi ciągle gorąco - w grudniu w poczekalni u ginekologa w bluzce na szelkach jako jedyna siedziałam, a i tak było mi gorącoOoo a jakie miałaś smaki na dziewczynki? Były takie same? A teraz czujesz się tak samo czy inaczej?
Jagoda1234
A ja już po wizycie. Prenatalne zrobię ale nie tym razem. Poronienie chybione. Serduszka brak i tylko trzy milimetry urósł przez dwa tygodnie. Byłam już w szpitalu termin mam na 06.04 ale tam zawsze łyżeczkują więc jeszcze jutro podjadę do drugiego szpitala bo tam najpierw próbują tabletkami.
reklama
Sherlook
Ja tam bym się nie przejmowała. Pomyśl u mnie 5 dni za młoda ciąża, a ja jestem po in vitro, więc powinno być co do dniaMoże kwestia sprzętu? Takie rozbieżności chyba nie są rzadkie