Sherlook
Fanka BB :)
Trzymam kciukiSuper wiadomości! Ja siedzę pod gabinetem, cztery panie przede mną. Ale mam stresa, masakrachyba już mniej się stresowałam przed obroną magisterki czy przed ustna maturą
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trzymam kciukiSuper wiadomości! Ja siedzę pod gabinetem, cztery panie przede mną. Ale mam stresa, masakrachyba już mniej się stresowałam przed obroną magisterki czy przed ustna maturą
![]()
Umiem sobie wyobrazić co czujesz, serioJa mam wizytę w piątek za tydzień i też już się stresuję. Po pierwsze piersi nie bolą nic!! Zero! Po drugie ten ból brzucha dziś, po trzecie biegunka (oczywiście Google pisze objaw poronienia) i mam o 5 dni młodszy zarodek po in vitro, więc ogólnie nie za ciekawie![]()
Mi 99,70 po wieczornych, cukrowanych leniwychKurde, glukoza na czczo mi wyszła 101
A tak zastanawialam się czy te gofry z dżemem jeść wieczorem...![]()
Skierował Cię lekarz na powtórzenie badań?Mi 99,70 po wieczornych, cukrowanych leniwych![]()
Tak, pierwszego wyniki nie wpisał do karty i dał drugą szansę. Natomiast drugi wyszedł nie wiele lepszy 97. I tak za duży wiec mam do zrobienia krzywąSkierował Cię lekarz na powtórzenie badań?boję się co mój powie
![]()
rozumiem Cię, też się wczoraj stresowałam bardzo... trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, może spróbuj zająć czymś myśli? Ja całą poprzednią ciążę oglądałam głupoty na tik toku/playerze/netflixie żeby nie myśleć za dużoJa mam wizytę we wtorek i na samą myśl się trzęsę ze strachu![]()
O kurczeTak, pierwszego wyniki nie wpisał do karty i dał drugą szansę. Natomiast drugi wyszedł nie wiele lepszy 97. I tak za duży wiec mam do zrobienia krzywą![]()
Nie martw się, u mnie wg dwóch aplikacji jest różnica jednego dnia. Lekarzowi wyszedł jeszcze inny termin - 15.11Ja już po wizycie.
Dzidzia rośnie zdrowo, serduszko bije jak dzwon
Mam kartę ciąży i tam termin na 14.11 (wg OM im tak wyszło, a mi wyszło 15.11, więc nie wiem o co chodzi)
Martwi mnie tylko to, że lekarzowi wyszło dzisiaj 8+1, mi do tej pory z OM wychodziło 8+2, a z terminu porodu od położnej wyszło 8+3, więc coś dziwnego się zadziało
No i skierowanie dostałam tylko na podstawowe badania, a na toxo i różyczkę nie, a jak zapytałam lekarza o te badania, to powiedział, że takie robi się je później.
Krwiak który miałam prawie się wchłonął, luteinę mam jeszcze tylko na 6 dni i powiedział, żeby już jej nie brać, wiec zostaje tylko na acardzie i witaminach.
Też tak mam, dwie aplikacje i jest dzień różnicy. I jak byłam na izbie przyjęć to też był dzień do przodu według OM. Ja nie wiem jak oni to liczą że każdemu co innego wychodziNie martw się, u mnie wg dwóch aplikacji jest różnica jednego dnia. Lekarzowi wyszedł jeszcze inny terminduzo zdrówka
![]()