reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorową porą godzine temu wróciłam z pracy i mimo ze padam na twarz to musialam tu zajrzeć:tak::tak::tak:

Doti trzymam kciuki za Oskarka żeby wrócił jak najszybciej do zdrowia!!! bardzo dobrze zrobiłaś że go zabralaś ze szpitala- jak chore dziecko ma w takich warunkach wybobrzeć:no::no::no:

reklama
ja krzeselko mam juz od paru dni chicco happy snack i jest genialne!!Taca sciagana, ustawiana na pare sposobow i siedzenie tak samo. Plus torba na dole, gdzie trzymam rozne pierdoly potrzebne przy karmieniu.Polecam

ja mam 20 punktów
a fajne chociaż tam dali te ciuszki?
Tak namotali z tymi pktami,że szok. Chyba wszyscy dostali te smsy. Wczoraj wybierałam i nie wiedziałam co:baffled: Pktów miałam tylko 22,bo chciałam katanę i dżiny,a nagle zrobiło się ich mniej-21. Za 15 pkt. dostanę 2 rzeczy z wybranych wcześniej(nie wiem co) i dobrałam skarpetki i body. Ciuszki marne,a do tego droższe niż w katalogu.

ktos wie co z aneczka?
Pewnie pracę pisze. Na 100% była dzisiaj na NK,bo przyjęła moje zaproszenie. A kiedy oni mieli jechać na "wymarzone" wakacje??

czuje, ze znowu bedzie ciezka noc... piotrek co chwile sie wierci i poplakuje przez sen. kurna a tak sie staralam nie uczyc go spania ze smoczkiem a przez te zeby nie da sie inaczej :wściekła/y:

aha! kupilismy krzeselko do karmienia! jutro wkleje zdjecia. cos mi sie jednak wydaje, ze ciesko bedzie go w tym karmic bo wariat interesuje sie wszystkim naookolo i strasznie wierci glowka. zobaczymy jaki bedzie jutro obiad.

Mateusz znowu tańcował po łóżeczku,aż zasnął na brzuchu. Nie wiem co go strzeliła,bo nigdy tak nie spał.
Matys za 2 podejściem już ładnie jadł w krzesełku. Powodznia i cierpliwości życzę

Witam w nocy
U nie dzisiaj gość za gościem, z rana koleżanka wpadła, potem męża kuzyn na bajki i wieczorem znajomi z z synkiem, super, lubię tak, no może nie codziennie ale raz kiedyś to tak.

ania138-Majka z Dawidem są strasznie do siebie podobni:tak:
:tak:no nawet bardzo

oj tak jestem uzależniona!!!!!!!!!! bez allegro nie mogę żyć P to już nawet nie komentuje jak widzi kolejny przelew:-):-) a właśnie przed wczoraj licytowałam te krzesełko do kąpieli co tak polecałyście no i niestety przegrałam ale nie ma tego złego bo wczoraj udało mi się wygrać:-):-) kupiłam używane bo 100 zl to dal mnie za dużo a tak to zapłaciłam tylko 42zl:-D
ja też, teraz miałam przerwę ale lista obserwowanych jest dłuuuuuuuuuuuga :-D
lubię licytować bo lubię tą adrenalinkę na ostatnie chwile :tak:, taki zdrowy nałóg.

Jak podgrzewacie maluchom jedzonko, czy picie... W kapieli wodnej czy używacie mikrofali?
Ja zazwyczaj mikrofalówkę używam Ale jak mnie odwiedziła koleżanka to była oburzona, że w taki sposób podgrzewam, że to bardzo szkodliwe dla dziecka..
ja podgrzewałam w podgrzewaczu ale teraz tylko mikrofala, porcję obiadku dla małego podgrzewam w miseczce 1 minutę na programie "podtrzymanie ciepła" a jak jedzonka stało w lodówce to 20 sek dłużej.
Jak Majka byłą mała (bo Dawid narazie nie pije z butli) to podgrzewałam samą wodę w podgrzewaczu lub w mikrofali bo zdarzyło mi się że przegrzane mleko się zważyło.

Kasiu, ja zawsze podgotowuję ziemniaki na zapiekankę.
ja też

mojego męża kuzyn prawie nic nie mówi a ma chyba 7 lat tylko że on ma autyzm :-(, bardzo fajny i zdolny chłopak jak na tą chorobę to on i tak jest bardzo inteligentny i rozwinięty

dobranoc

reklama
Do góry