Kiedy z jednej strony wiesz ze negatywny to negatywny ale siedzący diabełek mówi no kup ten test no kupA rób! Nikt nie ocenia![]()
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
My nie świętujemy ale odpoczywamyLany Poniedziałek - dobry dzień na 1dc...Jak dla mnie - uffff, bo długo wyczekiwany ;-) Zobaczymy, co z tego cyklu wyniknie... Pinki zakupione - jeśli nie na teraz, to na majowy turnus IUI...
Odpoczywacie? Dojadacie?
Ojeeeej ale bym sie napiłaPijemy![]()
olka11135
My nie świętujemy ale odpoczywamystart jutro do pracy a ja do czwartku na L4... w środę kolejna kontrola w szpitalu. Liczę że już beta się wyzeruje. Skończyły mi się w końcu plamienia
teraz tylko czekać na okres
Ojeeeej ale bym sie napiłamyslisz ze 16 dni po MTX mogę się napić już?
mamy takie dobre lambrusco
![]()
Powiem Ci szczerze, że ja o to nie pytałam
Z
zaz208622
Gość
obawiam się, że to samo co Ty
Bibi89
A to ja dostalam wytyczne ze unikać alkoholu i słońcaPowiem Ci szczerze, że ja o to nie pytałama oni nic nie mówili. My byliśmy zaraz po moim wyjściu na Malediwach i nie wyobrażałam tam sobie nie wypić choć jednego drinka
![]()
A wez... minimum pół roku jeszcze tu będę na bank... niestety przyplątała mi się ciąża pozamaciczna ....
Niby tak ale trzymalam za was kciuki myślałam że już was tu nie zobaczę ale z drugiej strony miło że odpisały "znajome twarze "obawiam się, że to samo co Ty![]()
reklama
Z
zaz208622
Gość
obawiam się, że jeszcxe sobie tu z @Bibi89 posiedzęNiby tak ale trzymalam za was kciuki myślałam że już was tu nie zobaczę ale z drugiej strony miło że odpisały "znajome twarze "![]()