Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bardzo często jeżdżę w sumie, więc paczki to jedynie rozwiązanie na wyjątkowe sytuacje... Ale często też odbierałam z autokaruJa jak mi się uzbiera to rodzice wysyłają mi paczkę- 22kg 130 zł wiec opłaca się dużo bardziej. Do 5 dni roboczych mam w Hiszpanii pod drzwiami. Ale narazie nic nie nazbierałam![]()
Oj ja nigdy poczta nie wysyłam. Tylko kurieremJa bardzo często jeżdżę w sumie, więc paczki to jedynie rozwiązanie na wyjątkowe sytuacje... Ale często też odbierałam z autokaru.
Tu od czasu covid poczta zdecydowanie zawodzi, więc straciłam zaufanie.
Ja bym nie wywoływała sama okresu. Skonsultuj to z lekarzem lepiejJak wezmę duphaston to będę czekać kolejne 2 tygodnie a z drugiej strony jak na razie to wgl się nie zapowiada na okres![]()
Dzięki dziewczyny. Mam ochotę zrobić drugi test, ale wiem że to by było już psychiczneJa bym nie wywoływała sama okresu. Skonsultuj to z lekarzem lepiej
A rób! Nikt nie oceniaDzięki dziewczyny. Mam ochotę zrobić drugi test, ale wiem że to by było już psychiczne![]()
Aaa, to zacnie... ja jakoś zawsze unikałam z uwagi na koszty właśnie... Ale z pocztą to nie miałam wyboru - taką drogą wysłano do mnie dokumenty urzędowe, które dotarły po 3 miesiącach właśnie. Podobnie książka od mojej mamy. Przez te opóźnienia teraz generalnie wszyscy wolą... poprosić mnie, bym przywiozła im wszystko samochodemOj ja nigdy poczta nie wysyłam. Tylko kurierem![]()