Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O koenzymie Q10 coś kiedys wspominała @Ladycarooo ale nie pamiętamMoże która z Was polecić dobry koenzym q10 i glutation?
Jak widać po moim cyklu ja teżobawiam się, że jeszcxe sobie tu z @Bibi89 posiedzę![]()
Ogólnie chodzi o to, że q10 w pistaci ubichinolu jest lepiej przyswajalna niz ubichinon i warto zwrócić na to uwagę.
Mój też na samym początku mówił że on już nie chce próbować... Przemilczałam to i dałam czas, bo wiedziałam że emocje nim sterują.W środę mam drugiego gina i zobacze co on powie ale jestem gotowa zaryzykować i starać się już w tym cykluW piątek widziałam na USG dwa jajeczka ale czy to możliwe by w 3dc już je było widać? Ten gin na NFZ jakiś dziwny bo pytam czy to jajeczka to mówi że tak i pytam czy będzie w tym cyklu owulacja to odpowiedział że nie widzi oznak owulacji
Najważniejsze że mąż też chce spróbować bo początkowo mówił że nie chce tego kolejnych raz przeżywać i boi się że stracę kolejna ciążę.
U nas sexy prawie codziennie więc nie przejmuje się długością cyklu. To trzymam kciuki za owocny cykl i być może w maju ujrzymy szczęśliwe kreski ♥
Skoro zrobiłaś test 9dni po śluzie płodnym to mogło jeszcze nic nie wyjść, przecież nie wiesz kiedy była owu i czy wogóle byłaDzięki dziewczyny. Mam ochotę zrobić drugi test, ale wiem że to by było już psychiczne![]()
Też moje ulubione zajęcie w te świętaPijemy![]()
OTeż przy inofemie miałam suchość ale na wizycie okazało się że mam dużo śluzu w środku. Nawet na monitorze mi to pokazała ginka bo miała kamerke i rzeczywiście w środku było dużo. U mnie sprawdza się olej z wiesiolka, nawet mąż wie kiedy go biorę bo wtedy jest bardzo mokro![]()
Ja wszędzie widzę bocianyCześć dziewczyny, ja właśnie ogarnęłam dom po wizycie gości i odpoczywam
Ale chciałam Wam napisać o moich ostatnich snach, jak nigdy ich nie pamiętam to ostatnie kilka nocy śnią mi się testy ciążowe i ciąże ,do okresu jeszcze parę dni i jakoś konkretnie się nie nastawiam, ani o tym nie myślę, ale w snach jestem bardzo przejęta
![]()