Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze, już 13 dzień cyklu ?Cześć dziewczyny! Jak tam po świętach?U mnie dziś 13dc, testy owu wychodzą mi blade, ale robiłam tylko raz dziennie (dzisiaj 2 razy, ale i tak nic mi to nie dało), coś mnie dzisiaj w podbrzuszu ciąga, ale na owulację nic mi tu nie wygląda... Śluz lichy, temperatura robi sobie ze mnie jaja (mierzę codziennie o tej samej godzinie, ale przez remonty i święta późno chodzę spać i różnie z tymi godzinami snu bywa). Normalnie nic w tym cyklu nie wiem... Ostatni taki beznadziejny cykl miałam po biochemie
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię![]()
ja to się cieszę, że już po świętach. Od rana jestem w pracy pełna energii. Nie lubię świat. Przedwczoraj się najadłam jak głupia wczoraj już nie mogłam patrzeć na sałatkiHejka ! Jak tam po świętach ? Najedzone? Gotowe do działania ? U mnie dziś 15dc, od piątku było działane, bo mąż się uparł ze nie odpuszczamy tych dwóch miesięcy. Ja już w sumie jestem nastawiona ze się nie uda i w sumie nawet może i lepiej. Grzecznie biorę witaminy, wiec jestem z siebie dumna![]()
Ja o dziwo najadłam się ciasta, za którym nie przepadamja to się cieszę, że już po świętach. Od rana jestem w pracy pełna energii. Nie lubię świat. Przedwczoraj się najadłam jak głupia wczoraj już nie mogłam patrzeć na sałatki![]()
ja uwielbiam ciasta. Ale nie bardzo mogę jeśćJa o dziwo najadłam się ciasta, za którym nie przepadamwręcz nie lubię
dzisiaj już 14dckurcze, już 13 dzień cyklu ?Ale ten czas leci. Muszę chyba sobie zakupić termometr z dwoma miejscami po przecinku. Ja to tych Waszych wykresów w ogóle nie ogarniam
![]()