Madame JS
Fanka BB :)
Do mnie na co dzień zaglądają ;-) Ale jakoś nic nie przynoszą...Kochane przesyłam dla każdej z Was szczęśliwego bociana![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do mnie na co dzień zaglądają ;-) Ale jakoś nic nie przynoszą...Kochane przesyłam dla każdej z Was szczęśliwego bociana![]()
Ja swoje zamówiłam tutaj: Link do: Szukana nazwa: prenacaps - Twoja AptekaPrenacaps próbowałam tu zamówić ale nie chcą wysyłać za granicę![]()
Cześć wszystkim! Świętujecie? Jak domowe atmosfery i dyskusje? :-)
U mnie dziś 37 dc. 6 dni opóźnienia, tylko jakieś plamienia, i to nie codziennie, od 27-28 dnia mniej-więcej. Od lat mam regularne cykle, no może +/- 1 dzień, ale nie tyle.
Czy to mogą być konsekwencje koronawirusa...? Jak długo zdarzało Wam się czekać na okres? Co może być generalnie przyczyną takiego opóźnienia? Bo ja to już myślę o menopauzie i że mnie pochowają zanim dożyję jakiegoś in vitro...![]()
O paniiii 70 zł wysyłka do HiszpaniiJa swoje zamówiłam tutaj: Link do: Szukana nazwa: prenacaps - Twoja Apteka
No na pewno nie opłaca się zamawiać jednej rzeczy... Raz zrzuciłyśmy się ze znajomymi na dużą paczkę.O paniiii 70 zł wysyłka do Hiszpaniia jakbym mieszkała na kanarach to 440 zł
poszaleli
No dla mnie to nowość bo przed ciążą też suchoty miałam. Po porodzie z kolei normalnie morze śluzu i tu nagle zaś suchoty normalnie człowiek nie nadążyDawno mnie tu nie było, tak nieregularnie podczytuje
Powiem Ci, że ja też piłam inofem i też miałam taka suchość, a zaszłam![]()
Ja jak mi się uzbiera to rodzice wysyłają mi paczkę- 22kg 130 zł wiec opłaca się dużo bardziej. Do 5 dni roboczych mam w Hiszpanii pod drzwiami. Ale narazie nic nie nazbierałamNo na pewno nie opłaca się zamawiać jednej rzeczy... Raz zrzuciłyśmy się ze znajomymi na dużą paczkę.
Porzuciłam chwilowo opcję proszenia rodziny o przesyłanie mi zakupionych w PL produktów, bo priorytetowe listy idą od 1 do 3 miesięcy...