Aleksandretta
Moderator
No ja wolałabym chłopca teraz aby mieć parkę, ale może być córka ważne aby zdrowatez nie mam żadnych objawów
Może jeszcze okaze się chłopiec - to dość wczesny etap i czasem na usg nie widać jeszcze dobrze płci. Jeśli lekarz stwierdzi chłopca to raczej tak jest (ciężko przegapić ten „detal”
 ), ale w Twoim przypadku jeszcze być może coś się zmieni
), ale w Twoim przypadku jeszcze być może coś się zmieni

ja jutro o 12:30, aż mnie ciarki przechodzą z nerwów
 ja jutro o 12:30, aż mnie ciarki przechodzą z nerwów
		 rośnie jak na drożdżach, wszystkie organy ładnie się wykształciły, serduszko pięknie bije, rączki, nóżki, stópki, kręgosłup wszystko tak jak powinno być. Z tego co lekarka powiedziała to żadnych wad nie widzi, co chodzi o te podstawowe. Z krwii za 10 dni, ale myślę że jak na USG ok to i w krwii nie powinno być źle. Dopiero wróciłam do domu bo musiałam do Lublina jeździć
 rośnie jak na drożdżach, wszystkie organy ładnie się wykształciły, serduszko pięknie bije, rączki, nóżki, stópki, kręgosłup wszystko tak jak powinno być. Z tego co lekarka powiedziała to żadnych wad nie widzi, co chodzi o te podstawowe. Z krwii za 10 dni, ale myślę że jak na USG ok to i w krwii nie powinno być źle. Dopiero wróciłam do domu bo musiałam do Lublina jeździć  ale ginka powiedziała, że jak ja się uspokoję to i z Kropkiem będzie dobrze. I tak było
 ale ginka powiedziała, że jak ja się uspokoję to i z Kropkiem będzie dobrze. I tak było 

ja testu papa nie robiłam ale w pierwszej ciąży też tego nie robiłam. Stwierdziłam że jak będzie trzeba to zrobię nifty
 ja testu papa nie robiłam ale w pierwszej ciąży też tego nie robiłam. Stwierdziłam że jak będzie trzeba to zrobię nifty